Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Νυχτερινές εργασίες στη Χανιώπορτα – Κλείνει ο δρόμος από τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής έως 06:00 το πρωί της Δευτέρας

χανιόπορτα
 clock 18:15 | 07/07/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Με στόχο το περιορισμό της ταλαιπωρίας οδηγών και πεζών σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου για την στατική ενίσχυση της Πύλης Παντοκράτορα (Χανιώπορτα) ανακοινώνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  προκειμένου να γίνουν πρόδρομες εργασίες.

Ειδικότερα το τμήμα του δρόμου που περνά κάτω από τη Χανιώπορτα θα κλείσει από τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου 2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 08 Ιουλίου 2024 ώστε να γίνει η θεμελίωση των βάσεων της μεταλλικής κατασκευής που είναι απαραίτητη για τις εργασίες.

Συγκεκριμένα για τρεις ώρες, από τις 23:00 απόψε, θα κλείσει το ένα ρεύμα από τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων προς τη λεωφόρο Καλοκαιρινού και οι οδηγοί θα κινούνται από το άλλο ρεύμα εναλλάξ ή θα μπορούν μέσω της οδού Εφόδου να κατευθύνονται προς παραλιακή και από εκεί μέσω της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου να κατευθύνονται προς Καλοκαιρινού. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της νύχτας αντίστοιχα θα κλείσει το άλλο ρεύμα από τη λεωφόρο Καλοκαιρινού προς την 62 Μαρτύρων. Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν τις οδηγίες και τη σήμανση στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Νέο γλέντι με μπαλωθιές μετά την τραγωδία - 50 κάλυκες βρήκαν οι αστυνομικοί σε σπίτι

Κρήτη: Τα τραύματα στο σώμα της δεν ήταν από τροχαίο αλλά από τα χέρια του συντρόφου της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis