Κρήτη

Ηράκλειο: «Μαθηματικά και Λογοτεχνία» με ομιλητή τον Τεύκτρο Μιχαηλίδη

michaelides.jpg

Το Πειραματικό Γυμνάσιο και το Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου διοργανώνουν εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό με προσκεκλημένο ομιλητή τον μαθηματικό-συγγραφέα Τεύκρο Μιχαηλίδη ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Μαθηματικά και Λογοτεχνία».

ahmes-moonchild.jpg

ahmes-moonchild.jpg, by lamprakis

Θα ακολουθήσει συζήτηση με μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου  & Λυκείου Ηρακλείου και με το κοινό για τα βιβλία του συγγραφέα "Ο μέτοικος και η συμμετρία" και "Αχμές ο γιός του φεγγαριού".

symmetry-and-the-refugee.jpg

symmetry-and-the-refugee.jpg, by lamprakis

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

διαδρομος γυμναστηριου

Δυναμικό παρόν στην πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 20 Απριλίου, θα δώσει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Ηρακλείου. 

Η συγκέντγρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας, σε ειρηνικό κλίμα και τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Αφορμή για τη συγκέντρωση, η καθυστέρηση στο άνοιγμα των γυμναστηρίων η οποία έχει οδηγήσει τους ιδιοκτήτες σε δεινή οικονομική θέση καθώς όπως λένε, η στήριξη από πλευράς πολιτείας, είναι κάτι περισσότερο από ανεπαρκής. 

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου, αναφέρονται τα εξής:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ο νεαρός συνελήφθη λίγο μετά το τροχαίο

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ