Κρήτη

Ηράκλειο: Έκλεισαν τις γέφυρες του Αναποδάρη Ποταμού

received_1914635438663669.jpg

Κλειστή η Καλυβιανή Γέφυρα του Αναποδάρη {ανάμεσα σε Μεσοχωριό και Καλύβια} και η Γέφυρα του Αναποδάρη ανάμεσα σε Μεσοχωριό και Κεφαλάδο.... Λόγω πολλών βροχοπτώσεων από το πρωί ο Αναποδαρης κατεβάζει μεγάλες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα να σκεπάσει τη γέφυρα. Προσοχή, μη περνάτε τη γέφυρα Καλυβίων και τη Γέφυρα του Κεφαλάδο. Έχει ενημερωθεί η Αστυνομία από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων να τις κρατήσει κλειστές.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων Καλαϊτζάκης Μανώλης δήλωσε "ήδη έχουμε έντονη βροχόπτωση από το πρωί. Παρακαλώ τους κατοίκους της περιοχής και και τους επισκέπτες να μην περνάνε από την Γέφυρα. Έχω ήδη ενημερώσει τον Δήμαρχο και την Αστυνομία".

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε "θα είναι μία δύσκολη Μέρα η σημερινή και ακόμα πιο δύσκολη η νύχτα και θέλει πάρα πολύ προσοχή... Προσοχή σε όλες τις γέφυρες και όλους τους δρόμους. Μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις. 

Κρήτη

Κρήτη: Επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο λόγω των πελατών που ήταν μέσα

lockdown λουκετο αγορα καταστημα

2.449 έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων κατά του νέου κορωνοϊού έκανε το Σάββατο σε όλη την Κρήτη η ΕΛ.ΑΣ.

Σε επιχείρηση στα Χανιά, βεβαιώθηκε πρόστιμο καθώς και αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες καθώς στο εσωτερικό της βρέθηκαν να εξυπηρετούνται πελάτες που δεν έφεραν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόησης.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε cafe - bar στο Ηράκλειο.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν παραβάσεις και για μη χρήση μάσκας. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Στις φλόγες το ΙΧ - Σε πανικό ο οδηγός

Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Πληρωμή συντάξεων: Οι τελικές ημερομηνίες

ESPA BANNER