Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: "Διαλυμένος ο 25χρονος που έχασε το πόδι του από το τροχαίο"

άνδρας - απόγνωση - κατάθλιψη
 clock 22:22 | 07/02/2025
Γιώργος Ι. Παπαδάκης Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Διαλυμένοι και σε τραγική ψυχολογική κατάσταση είναι ο 25χρονος που έχασε το πόδι του από το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Ούλωφ Πάλμε αλλά και η οικογένειά του που προσπαθεί να βρει τη δύναμη να τον στηρίξει.

Ο νεαρός είχε την ατυχία να δει τη ζωή του να αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη όταν ξαφνικά ένα ΙΧ, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο δίκυκλο του στην Ούλωφ Πάλμε, με συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό του που τελικά προκάλασε τον ακρωτηριασμό του.

Όπως δήλωσε στο ekriti.gr ο Δικηγόρος Γιώργος Λιονάκης που ανέλαβε τον 25χρονο τραυματία, '"ο Γογολθάς για εκείνον τώρα ξεκινάει".

Συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Λιονάκη έχει ως εξής:

Ο νεαρός και η οικογένεια του είναι σε τρομερά άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι διαλυμένοι. Φανταστείτε πως είναι από την μία στιγμή στην άλλη, χωρίς να φταις, να χάνεις το πόδι σου, την ζωή σου όπως την ήξερες μέχρι σήμερα, την εργασία, τα πάντα σου και παράλληλα να έχεις και ένα παιδάκι και μια σύζυγο να περιμένουν από εσένα το φαγητό τους. Ακούσαμε την συγγνώμη και μένει να την δούμε και στην πράξη, στους μετέπειτα δικαστικούς αγώνες που θα ακολουθήσουν, διότι ο Γολγοθάς για αυτόν τον νέο και την οικογένεια του τώρα αρχίζει. Πρωτίστως για να μπορέσει να βρει ξανά τον εαυτό του και ύστερα για να ξαναμάθει να ζει με την αναπηρία του.

Image
Γιώργος Λιονάκης

(Ο Δικηγόρος, Γιώργος Λιονάκης)

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και ο 19χρονος οδηγός του δικύκλου ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και τώρα νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική. 

Να σημειωθεί ότι ο 19χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ που προκάλεσε το τροχαίο αλλά και ο 21χρονος συνοδηγός αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους.

Ο 1ος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο ΑΤ της περιοχής του ενώ ο 21χρονος συνοδηγός, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Έζησαν μια "κόλαση" μητέρα και κόρη - Συνελήφθη 49χρονος

Κρήτη: Τροχαίο για 47χρονο που οδηγούσε έχοντας πιει, χωρίς κράνος και δίπλωμα!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis