Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 30ης Νοεμβρίου μπαίνει πλέον ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων.
Την προεδρία θα διεκδικήσουν τελικά, οι δύο γνωστοί δικηγόροι, Νίκος Λογοθέτης και Κατερίνα Κοσμαδάκη, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που είχαν διατυπωθεί τις προηγούμενες εβδομάδες.
Η Κατερίνα Κοσμαδάκη, σε ανακοίνωσή της, δήλωσε ότι θέτει υποψηφιότητα με «αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και προσήλωσης προς το λειτούργημα του δικηγόρου», επισημαίνοντας ότι στόχος της είναι η ενίσχυση της λειτουργίας και της αξιοπιστίας του Συλλόγου.
(Η Κατερίνα Κοσμαδάκη)
Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Λογοθέτης ζητά από τους συναδέλφους του να ανανεώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους, παρουσιάζοντας παράλληλα έναν απολογισμό της προηγούμενης θητείας του και θέτοντας τους στόχους του για τη νέα περίοδο.
(Ο Νίκος Λογοθέτης)
Οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς και οι δύο υποψήφιοι θεωρούνται καταξιωμένα στελέχη της τοπικής νομικής κοινότητας, με ενεργό παρουσία και σημαντική συμμετοχή στα δρώμενα του κλάδου.
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Πάνω από 80 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία μέσα σε ένα μήνα
Ηράκλειο: Για ανθρωποκτονία μιλά η ΕΛ.ΑΣ για την τραγωδία με τους δύο νεκρούς