Ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου απολογούνται σήμερα ο 19χρονος οδηγός και ο 21 ετών συνοδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη στην Ούλωφ Πάλμε και από το οποίο τραυματίστηκαν βαρύτατα δύο νέα παιδιά ηλικίας 25 και 19 ετών.
Σε βάρος του 19χρονου οδηγού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως συνέπεια την βαριά σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη κατά συρροή και οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης αλλά και εγκατάλειψη ενώ ο συνοδηγός διώκεται για συνέργεια στην εγκατάλειψη.
Υπενθυμίζεται ότι από το τροχαίο ο οδηγός του δικύκλου ακρωτηριάστηκε στο πόδι ενώ ως συνεπιβάτης του οχήματος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.
Διαβάστε επίσης:
Θρήνος στα Χανιά: Νεκρή 13χρονη - Εμφάνισε συμπτώματα σηψαιμικού σοκ
«Σιώπησε για λίγα λεπτά» ο 37χρονος που πήρε τους νεφρούς του 3χρονου Άγγελου από το Ηράκλειο