Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο - Αγορά: Χαμόγελα εμπόρων για την Κυριακάτικη κίνηση - Πλημμύρισε κόσμο το κέντρο

Αγορά - Ηράκλειο
 clock 19:32 | 19/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Χαμόγελα σκόρπισε σήμερα Κυριακή στην αγορά του Ηρακλείου η αυξημένη κίνηση καταναλωτών που μεταφράστηκε και σε ψώνια λόγω των εκπτώσεων. Από τη μια η ηλιόλουστη ημέρα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και από την άλλη οι καλές τιμές των καταστημάτων ώθησαν μικρούς και μεγάλους να "ξεχυθούν" στο κέντρο και όχι μόνο του Ηρακλείου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης επικρατούσε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο και με δυσκολία μπορούσε κάποιος να κυκλοφορήσει. Οι έμποροι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους καθώς η περίοδος των εορτών δεν μεταφράστηκε και σε τζίρο λόγω του χειμωνιάτικου σκηνικού εκείνες τις ημέρες. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή ημέρα ήταν για όλους ευεργετική.  Τα περισσότερα καταστήματα άνοιξαν στις 11 το πρωί και έκλεισαν μετά τις 6 το απόγευμα.

 

Ο εμπορικός κόσμος του Ηρακλείου καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα. Η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί μια πολύτιμη ανάσα για την τοπική οικονομία, καθώς οι καταναλωτές δείχνουν να αξιοποιούν τις χαμηλές τιμές για να καλύψουν τις ανάγκες τους αλλά και να κάνουν έξυπνες αγορές.

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές για το λιανεμπόριο, με τους επαγγελματίες να προσδοκούν αυξημένη κίνηση και αγοραστική διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου.

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Ελέγχουν την αρχική τιμή και την τελική εκπτωτική τιμή των προϊόντων.

Συγκρίνουν τις τιμές μεταξύ διαφορετικών καταστημάτων, ώστε να διασφαλίζουν ότι επωφελούνται από τις καλύτερες προσφορές.

Επικεντρωθούν στις πραγματικές τους ανάγκες, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αγορές.

Ελέγχουν την ποιότητα των προϊόντων, ειδικά σε είδη που προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές. 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Χειροπέδες σε Τσέχα για απάτες - Εκκρεμούσε σε βάρος της Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ηράκλειο: "Μακρυχέρης" αλλοδαπός "ξάφριζε" μαγαζιά και δωμάτια ξενοδοχείων

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis