Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Ιεράπετρα: Επιστρατεύουν κάμερες για τυχόν βανδαλισμούς στον χριστουγεννιάτικο στολισμό
χριστουγεννα ιεραπετρα
 clock 11:26 | 22/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Δήμος Ιεράπετρας προχωρά σε αυστηρότερη προστασία του εορταστικού στολισμού, με αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας και επιβολή κυρώσεων σε όσους προκαλούν φθορές.

Η ανακοίνωση του δήμου:

Λόγω των επανειλημμένων περιστατικών μη σεβασμού και βανδαλισμών στον εορταστικό στολισμό της πόλης, ο Δήμος Ιεράπετρας ενημερώνει ότι από φέτος, στα σημεία όπου εντοπίζονται ζημιές, θα ζητείται υλικό από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας.

Οι υπεύθυνοι θα εντοπίζονται και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις, ώστε να προστατευτεί η κοινή προσπάθεια για μια όμορφη και φωτεινή Ιεράπετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Υπέφεραν στα χέρια της οι 23 γάτες - Συνελήφθη μια γυναίκα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis