Κρήτη

Η νέα σύνθεση της ΟΝΝΕΔ στο Ηράκλειο

οννεδ

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρων Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Νομών και τοπικών πενταμελών συμβουλίων σε ολόκληρη τη Χώρα.

Οι διαδικασίες σε ολόκληρη την Ελλάδα διεξήχθησαν με διαφάνεια και με τη συμμετοχή-ρεκόρ 9.700 νέων μελών.

Από σήμερα όλες οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πανελλαδικά διαθέτουν νέους αιρετούς εκπροσώπους.

Στο Ηράκλειο Πρόεδρος της  Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηρακλείου παραμένει ο Άγγελος Μαθιουδάκης με πλήρως ανανεωμένη την ομάδα συνεργατών του. 

Ο κ. Άγγελος Μαθιουδάκης είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο τμήμα Μαθηματικών. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση "Mathioudakis Media" που δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.  Από το 2012 είναι ενεργό μέλος της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.. 

Ο κ. Άγγελος Μαθιουδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Είναι τεράστια τιμή για εμένα η επανεκλογή μου στην θέση του προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηρακλείου. Με γεμίζει χαρά αλλά ταυτόχρονα και τεράστια ευθύνη. 
Συνεχίζουμε με το ίδιο πείσμα και ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για να συνδράμουμε το έργο του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την πρόοδο του κόμματος και της οργάνωσής μας, αλλά και την πρόοδο ολόκληρης της κοινωνίας».

Αντιπρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου, φοιτητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Ηρακλείου.

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του Ν. Ηρακλείου έχουν ως εξής:

•    Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου: Αυγενάκη Μαρία, Φοιτήτρια στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

•    Τοπική Οργάνωση Μαλεβιζίου: Χανιωτάκης Φανούριος, Φοιτητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΕΙ Κρήτης.

•    Τοπική Οργάνωση Χερσονήσου: Βασιλάκης Μανώλης, Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημόσια Διοίκηση του Παντείου Πανεπιστημίου.

•    Τοπική Οργάνωση Βιάννου: Πνευματικάκης Ερρίκος, Απόφοιτος Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. 

•    Τοπική Οργάνωση Αρχανών – Αστερουσίων: Καδιανάκης Γιώργος, Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης

•    Τοπική Οργάνωση Γόρτυνας: Κουτεντάκης Ανδρέας, Απόφοιτος International Business & Management   Wales, Glamorgan University.

•    Τοπική Οργάνωση Φαιστού: Ορφανουδάκη Εμμανουέλα, Πολιτικός Μηχανικό ΤΕ, απόφοιτος Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων, ΤΕΙ Κρήτης.

•    Τοπική Οργάνωση Μινώα Πεδιάδος: Παπαδάκη Μαρία, Φοιτήτρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών ΤΕΙ Ηρακλείου.

Τομεάρχης Οργανωτικού της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για την Περιφέρεια Κρήτης είναι η Κα Οικονομάκη Μάνια, απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης του ΙΕΚ Ηρακλείου.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικοι που έκαναν ποδήλατο - Σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Η βόλτα με τα ποδήλατα για δύο ανήλικους στο Ηράκλειο παρολίγο να τους βγεί "ξινή" καθώς τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8 το απόγευμα της Κυριακής στις Μεσαμπελιές και συγεκριμένα στην οδό Ετεάρχου όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τα ποδήλατα που οδηγούσαν δύο 11χρονοι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά.

Στο σημείο υπήρξε μεγάλη αναστάτωση ενώ εκλήθη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τους ανήλικους στο Βενιζέλειο νοσοκομείο που εφημερεύει.

Προανάκριση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες που σημειώθηκε το ατύχημα διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ηρακλείου.

Τροχαίο και στα Χανιά

Εξάλλου 4 άτομα τραυματίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε άλλο τροχαίο που σημειώθηκε επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του Καβρού στα Χανιά ότι δύο ιχ συγκρούστηκαν μεταξύ τους για άγνωστη αιτία

Διαβάστε επίσης: 

Κρήτη: Βρέθηκε ζωντανό το ζευγάρι που έψαχναν μετά από πολύωρες έρευνες (φωτο)

Κρήτη: Εγκαινιάστηκε στο ΙΤΕ η υπερσύγχρονη μονάδα απεικόνισης - Τέταρτη στον κόσμο