Κρήτη

Η καταιγίδα ...προσγείωσε το αεροπλάνο στη Σούδα

πτηση

Στη Σούδα προσγειώθηκε η πτήση της Aegean Βελιγράδι - Αθήνα, λόγω της ισχυρής καταιγίδας πάνω από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος".

H πτήση της Aegean που δεν προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" είναι η Α3977, η οποία είχε προγραμματισμένη άφιξη στην Αθήνα στις 13.55.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι λόγω των καιρικών συνθηκών θα προσγειωθούν στη Σούδα, όπως και έγινε, ενώ ήδη το αεροπλάνο έχει αναχωρήσει εκ νέου από την Κρήτη με προορισμό την Αθήνα. 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, κατάκοιτη γυναίκα

κατάκοιτη γυναίκα

Στο νοσοκομείο Χανίων σε εξαιτετικά άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου από χωριό του Δήμου Πλατανιά μία κατάκοιτη ηλικιωμένη γυναίκα, που ζει με τους τρεις γιους της οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, το Σάββατο με εισαγγελική παραγγελία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο από τους γιους της ηλικιωμένης, ενώ το βράδυ του Σαββάτου γείτονες της οικογένειας ειδοποίησαν την αστυνομία ότι η κατάκοιτη ηλικιωμένη φώναζε για βοήθεια.

Αμέσως αστυνομικοί από το ΑΤ Πλατανιά πήγαν στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση, χωρίς νερό και φαγητό!

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και το μεγαλύτερο γιο της οικογένειας ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναμένεται να μεταφερθεί σε ψυχιατρική δομή.

Η κοινωνική λειτουργός του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι του δήμου Πλατανιά Αριστέα Σποντιδάκη είπε στην ΕΡΤ Χανίων ότι οι συνθήκες διαβίωσης στο χώρο που μένει οικογένεια είναι φρικτές και πως δεν μπορούν επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι εκεί, κάτι που διακρίνεται και στη φωτογραφία που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Μόλις γίνει ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της συγκέντρωσης όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα αναζητηθεί δομή φιλοξενίας για την ηλικιωμένη και τους δύο γιους της στα ιδρύματα της πόλης, είπε η κοινωνική λειτουργός.

Την υπόθεση χειρίζεται το αστυνομικό τμήμα Πλατανιά σε συνεργασία με την εισαγγελία και το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι του Δήμου.

 

Διαβάστε επίσης:

Εσπευσμένα στο Βενιζέλειο διασωληνωμένος άνδρας

Ηράκλειο: Τραγικός θάνατος για γυναίκα μέσα σε αποθήκη!

Αρκαλοχώρι: Μπαίνουν στους οικίσκους οι πρώτοι σεισμόπληκτοι - Έρχεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ESPA BANNER