Κρήτη

Η Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

mamoulakis-astrinaki-kanakaki.jpg

Μια ακόμα νέα, έμπειρη και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη, η οποία σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη αποδέχτηκε την πρόταση και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη έχει διατελέσει στέλεχος πωλήσεων σε γνωστές εταιρείες και από το 2016 είναι διοικητικό στέλεχος του Κ.Υ. Καστελίου της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, δυναμική, με ταλέντο στην επικοινωνία και ικανότητα να συνθέτει, οργανωτική και παραγωγική, ενώ μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος Γαζίου την περίοδο 1999 – 2006, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών, Αντιδήμαρχος, καθώς και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Εμπειρία και αποφασιστικότητα, ενθουσιασμός, διάθεση αλλά και δυνατότητα προσφοράς στα κοινά. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα κοινώς αποδεκτά χαρακτηριστικά της Ειρήνης Αστρινάκη – Κανακάκη, η οποία έρχεται να συμβάλλει στον αγώνα της Δημοτικής Αρχής την επόμενη ημέρα. Μαζί και με την Ειρήνη, με την όρεξη και τις ικανότητες που τη διακρίνουν, προχωράμε τον σχεδιασμό μας και προετοιμάζουμε την συνέχιση του πολύπλευρου έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη απ’ άκρη σ’ άκρη σε ολόκληρο το Δήμο.

Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Ειρήνη Αστρινάκη – Κανακάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Κρήτη

Κρήτη: Απομακρύνονται υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες

διαφημιστικές πινακίδες

Υπεγράφη σήμερα από τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη και την ανάδοχο εταιρεία, η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Καθαίρεση και απομάκρυνση παράνομων πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης στο οδικό δίκτυο της Κρήτης» με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Την επίβλεψη της ορθής υλοποίησης του έργου έχει αναλάβει η Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η εργολαβία αφορά στην καθαίρεση και μεταφορά πινακίδων υπαίθριας διαφήμισης οι οποίες έχουν τοποθετηθεί παράνομα, κυρίως πλησίον οδών ταχείας κυκλοφορίας αλλά και επαρχιακών δρόμων, καθώς και άλλων οδών για τις οποίες έχει πρωτογενή αρμοδιότητα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλεπόμενα επίπεδα ασφάλειας και να ενισχυθεί η ασφάλεια στην οδήγηση κατά τη χρήση των οδικών αρτηριών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 103.519,29 € και η διάρκεια της σύμβασης στους 18 μήνες, με ανάδοχο την εταιρεία Κ. Χατζάκης & Σία Ε.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: 55χρονος απαγχονίστηκε σε δέντρο - Τον βρήκε περαστικός

Ηράκλειο: Ο επίδοξος ληστής ήταν πελάτης του οδοντιάτρου - Πάλη έξω από το ιατρείο!

Λονδίνο: Οταν τραγουδούσαν στον Φίλιππο "Να το πάρεις το κορίτσι" για την Ελισάβτετ