Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χερσονήσου ότι ένα jet ski, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, έναν Βέλγο και μία Ισπανίδα, ηλικίας 53 και 54 ετών αντίστοιχα, ανετράπη στη θαλάσσια περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 54χρονης στο δεξί πόδι.
Η τραυματίας διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Η Λιμενική Αρχή Χερσονήσου προχώρησε στη σύλληψη του 53χρονου χειριστή, καθώς και ενός 32χρονου Γεωργιανού, υπεύθυνου για την εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής.
Σύμφωνα με την έρευνα, ο χειριστής δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια χειριστή ταχυπλόου, γεγονός που οδήγησε σε κατηγορίες για σωματική βλάβη από αμέλεια, παράβαση των κανονισμών ασφαλείας και διατάραξη της ασφάλειας πλοίων.
Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρήτη: Πτώση βρέφους από μπαλκόνι – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο
Ηράκλειο: 60 πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ σε πεζόδρομους σε ένα βράδυ
Κρήτη - ελαιοκομικό μητρώο: Οι ελιές πρέπει να δηλωθούν μέχρι τις 30/9 - Τεράστια η γραφειοκρατία