Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Χανιά: «Ο Χριστός μου έφερε τον γιο κι Εκείνος μου τον πήρε» λέει ο ιερέας πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε

ιερέας Χανιά
 clock 22:24 | 20/02/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

«Αυτό που αισθάνομαι εγώ αυτή τη στιγμή είναι ότι κάποια στιγμή θα συναντήσω το παιδί μου» είπε ο πατέρας Δημήτριος στο TLIVE, μιλώντας για το θάνατο του παιδιού του σε τροχαίο, στα Χανιά.

Είναι ο τρίτος νέος που χάνει τη ζωή του στους δρόμους της Κρήτης τις τελευταίες ημέρες.

Αθλητής πρότυπο, μέλος των ειδικών δυνάμεων και με πάθος με την ταχύτητα, ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά από διασκέδαση.

Ο πατέρας Δημήτριος είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

«Ο Αναστάσιος είναι κομμάτι της ψυχής μου. Έφυγε ένα κομμάτι της ψυχής μου, πήγε με τον δημιουργό, τον Χριστό και από κει και ύστερα, Εκείνος είναι που θα μας ενώσει και πάλι στο μέλλον, όποτε εκείνος θέλει».
Και συμπλήρωσε με νόημα: «Θέλω να πω στους γονείς που βρίσκονται στη θέση τη δική μου, να έχουν πίστη, πίστη στον Χριστό. Ο Χριστός είναι εκείνος που απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων και τους κάνει να αισθάνονται λίγο καλύτερα… Εγώ είμαι πιο αισιόδοξος ότι κάποια μέρα θα το συναντήσω (το παιδί μου).»

Η κηδεία του 19χρονου, θα γίνει αύριο Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Το σπαρακτικό μήνυμα από τον πατέρα του 19χρονου στρατιώτη που "έσβησε" στην άσφαλτο

Κρήτη - τραγωδία: Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της

Τουρκία: Απανωτοί σεισμοί 6,4 και 5,8 και 5,2 R - Στην Αντιόχεια το επίκεντρο, ζημιές σε κτίρια

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis