Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων με ανακοίνωση της, ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ, είναι πιθανό να σημειωθεί διακοπή υδροδότησης:
στον πάνω Σταλό και συγκεκριμένα στην περιοχή που υδρεύεται από την δεξαμενή Κούμος από ώρα 08:30 έως 14:00
στην Αγία Μαρίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή που υδρεύεται από την δεξαμενή από ώρα 12:30 έως 15:30 της Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας.
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων επίσης ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026 από ώρα 08:30 έως 11:30 θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Σελίνου με διασταύρωση Γερασίμου Παρδάλη έως την οδό Σελίνου με τη συμβολή της με την οδό Μελετίου Μεταξάκη (φωτεινός σηματοδότης) στην περιοχή της Νέας Χώρας.
Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω αναγκαίων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.
Σημειώνεται ότι οι πιθανές διακοπές στην υδροδότηση είναι πιθανό να περιορισθούν χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.
''Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών των επηρεαζόμενων περιοχών.''καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κρήτη: «Καμπανάκι» για το μεταναστευτικό - Μαζικές αφίξεις και το επόμενο διάστημα λόγω πολέμου
Ηράκλειο: Στα 2 ευρώ η βενζίνη και το πετρέλαιο τις επόμενες ημέρες...