Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Γονείς 53ου και 54ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου: "Θέλουμε Οξυγόνο - Απαιτούμε Δικαιοσύνη - Ζητάμε ασφαλείς δημόσιες συγκοινωνίες!"

τέμπη
 clock 13:22 | 26/02/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 53ου και του 54ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία) δύο χρόνια μετά το έγκλημα των Τεμπών, στηρίζοντας και το αίτημα των συγγενών των θυμάτων θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Παρασκευής 28/2 με δικό τους πανό.

Καλούμε όλους τους γονείς του σχολείου αλλά και τους Συλλόγους Διδασκόντων να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στις 11.00 με το πανό του σχολείου μας:

«Θέλουμε Οξυγόνο, Απαιτούμε Δικαιοσύνη, Ζητάμε ασφαλείς δημόσιες συγκοινωνίες!»

Προσυγκέντρωση στο χώρο του σχολείου στις 10.30 την Παρασκευή 28/2 για να περπατήσουμε μαζί με τα παιδιά μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αστέρας - ΟΦΗ στις 16:30: Με τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό του, για σκορ πρόκρισης στην Τρίπολη (βίντεο)

Ηράκλειο: Παραιτήθηκε η μία και μοναδική Παιδοψυχίατρος του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis