Κρήτη

Ευρωπαϊκή Πρόοδος: Τον Μάρτιο το σεμινάριο και workshop Κομμωτικής “Art Shape”

κομμωτικη κομμωτηριο μαλλια.jpg

Το κέντρο δια βίου μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» σε συνεργασία με την hair stylist Μαρία Δρετάκη id artist  Loreal Professionel και μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας H.C.F. οργάνωσε και σχεδίασε το σεμινάριο & workshop Κομμωτικής “Art Shape” διάρκειας 5 ωρών (1 ημέρα). Το πρώτο τμήμα θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο & workshop θα περιέχει βραδινά, νυφικά χτενίσματα. Η κα Μαρία Δρετάκη θα παρουσιάσει 3 βάσεις, οι οποίες οδηγούν σε πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Παράλληλα,  θα εμπλουτίσει αυτές τις βάσεις με ιδέες και λύσεις έτσι ώστε οι επαγγελματίες κομμωτές που θα το παρακολουθήσουν να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους για βραδινά και νυφικά χτενίσματα αλλά και για ιδιαίτερες εμφανίσεις.  Η εισηγήτρια θα δείξει τις βάσεις αυτές σε πραγματικά μοντέλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι εκπαιδευόμενοι θα δουλέψουν με δικές τους κούκλες και θα εφαρμόσουν στην πράξη όλα αυτά που είδαν στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου. 
Αυτός ο συνδυασμός επίδειξης και πρακτικής άσκησης,  η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, η αναλυτική παρουσίαση και η παρακολούθηση βήμα – βήμα της συνολικής διαδικασίας σε πραγματικά μοντέλα από την εισηγήτρια, δίνει την δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να εφαρμόσει στην πράξη τις τεχνικές αυτές την επόμενη ημέρα.  

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες κομμωτές, είναι διάρκειας 5 ωρών (1 ημέρα) και το κόστος του σεμιναρίου είναι 55 ευρώ. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 και ώρες 16:00 – 21:00.

Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00
Υπεύθυνη Προγράμματος : κα Γιαμπουλάκη Μαρία, 
Τηλ. Επικοινωνίας: 2811 103135-6, Fax.: 2811 118000, 
email: giampoulaki@europeanprogress.gr      

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

Λέσβος πρόσφυγες

Στον εντοπισμό και στην περισυλλογή 152 προσφύγων που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος, το οποίο παρουσίασε εισροή υδάτων, προχώρησε χθες το πρωί το Λιμενικό Σώμα, ύστερα από ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή 70 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της νησίδας Σχίζας στη Μεσσηνία, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού.

Τελικά, οι 152 επιβαίνοντες αναμένεται να μεταφερθούν στην παιδική κατασκήνωση του Καλαθά.

Αυτό ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης, καθώς, όπως είπε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι, σύμφωνα με το parakritika.gr.

Μάλιστα, από νωρίς χθες το πρωί οπότε και ειδοποιήθηκε ο Δήμος Χανίων από το Λιμεναρχείο ότι επίκειται η μεταφορά τους, αμέσως συνεργεία ρίχτηκαν στη δουλειά, προκειμένου να καθαρίσουν την κατασκήνωση και να εγκαταστήσουν εκ νέου τις σκηνές.

Οι 152 αλλοδαποί προέρχονται, όπως είπε ο κ. Σημανδηράκης, από ανατολικές χώρες, αλλά και από το Αφγανιστάν και θα μείνουν στην κατασκήνωση μέχρι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες προώθησής τους.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή με τραυματίες - Συναγερμός στην Αστυνομία

Μητσοτάκης από ΟΗΕ: Μήνυμα σε Τουρκία για προκλήσεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Κυπριακό

ESPA BANNER