Κρήτη

Εξαγωγές κρητικών προϊόντων και στο Μπαχρέιν

μπαχρέιν

Σημαντικές επαφές είχε προ ημερών στο Μπαχρέιν η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Χανίων στο πλαίσιο της 4η διεθνούς έκθεσης “Bahrain International Show”. Οι κκ. Νεκτάριος Ψαρουδάκης Β’αντιπρόεδρος του ΕΒΕΧ και Κωνσταντίνος Πρώιμος πρόεδρος του συλλόγου τουριστικών καταλυμμάτων Ν.Χανίων «Κύδων»,συναντήθηκαν με φορείς και τουριστικούς πράκτορες προκειμένου να συζητήσουν Επιμελητηριακά θέματα όπως η προώθηση των εξαγωγών και η συνεργασία στον τομέα του Τουρισμού.

Η πρώτη συνάντηση της Χανιώτικης αποστολής έγινε με τον κ. Κωνσταντίνο Παλληκαρόπουλο, επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στο Μπαχρέιν ο οποίος ενημέρωσε για την ελληνική κοινότητα εκεί και σύστησε ταξιδιωτικά γραφεία που ειδικεύονται στο outbound tourism προς Ευρώπη αλλά και επιχειρηματίες, όπως ο κ. Μηλαράκης (Cretan Agora) που ειδικεύονται σε εισαγωγές Κρητικών προϊόντων.Όπως επισημάνθηκε σημαντικό θα ήταν η απλοποίηση των διαδικασιών έκδοσης βίζας για τους κατοίκους του Μπαχρέιν που θα ήθελαν να επισκεφθούν στην Ελλάδα με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι η Τουρκία δεν προβλέπει βίζα και οι Τουρκικές αερογραμμές είναι πιο οικονομικές από την Gulf Air.

mpahrein1.jpg

mpahrein1.jpg, by chara

Ο κ. Παλληκαρόπουλος είπε επίσης ότι αν ενδιαφέρονται τα Χανιά να ανοίξουν codeshare (πτήσεις κοινού κωδικού) με την Gulf Air θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ. Φλεριανό στην Αθήνα τον εκπροσωπο της Gulf Air στην Ελλάδα. Οι κκ.Ψαρουδάκης και Πρώιμος με τη σειρά τους μίλησαν με τον Φλεριανό που συμμερίστηκε το αίτημα για codeshare και σύστησε τον κ. Ζαρκαδά διευθυντή εισερχόμενου τουρισμού για το Bahrain και ιδρυτή του Visit Bahrain.

Ο κ. Ζαρκαδάς ανέφερε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο δυναμικό ανάπτυξης του τουρισμού προς την Ελλάδα, κάτι που η χώρα μας ακόμα δεν έχει αξιοποιήσει. Παράλληλα υπογράμμισε, ότι είναι σημαντική η απλοποίηση της διαδικασίας για βίζα,και πρόσθεσε ότι όσα καταλύματα έχουν μόνο γυναίκες προσωπικό αυτά μπορούν πιο άνετα να προσελκύσουν τον Αραβικό τουρισμό διότι οι γυναίκες θα είναι πιο χαλαρές και δε θα χρειάζεται να φορούν συνεχώς τη μαντήλα ή τη μπούρκα.

mpahrein2.jpg

mpahrein2.jpg, by chara

Επίσης τόνισε ότι πολλοί από τη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν μέσω Μπαχρέιν λόγω της εγγύτητας του αεροδρομίου στην περιοχή τους και αυτοί είναι επίσης ένα καλό target group. Η επόμενη συνάντηση έγινε με τον Khalid A. Almoayed πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Μπαχρέιν. Ο γιος του προέδρου , Sofian Almoaxed είπε ότι μια από τις εταιρείες του εισάγει το λάδι της Terra Creta, είναι ευχαριστημένοι και θα ήθελαν να έχουν κι άλλα προϊόντα καλής ποιότητας στο Μπαχρέιν, όπως το Κρητικό κρασί .

Ανέφερε επίσης, ότι εισάγει και μέλι από την Κρήτη, θα ήθελε όμως περισσότερη ποσότητα από αυτό,τονίζοντας ότι ίσως θα ενδιέφεραν τους συμπατριώτες του ταξίδια κατά τη low season με vespa και θέμα, τη γαστρονομία και την υγιεινή διατροφή με βιολογικά προϊόντα.
Ακολούθως η Χανιώτικη αποστολή συναντήθηκε με τον Αναστάσιο Φραγκόπουλο πρόεδρο της Ελληνικής Ομογένειας η οποία αριθμεί περί τα 400 μέλη, που ως επί το πλείστον είναι υπάλληλοι σε εταιρείες, πανεπιστημιακοί και επιχειρηματίες. Ο κ.Φραγκόπουλος πρότεινε στην Χανιώτικη αποστολή να εστιάσει στον οικογενειακό τουρισμό. Επόμενη επίσκεψη στην έκθεση Bahrain Garden Show. Οι ελληνικές συμμετοχές ήταν φυτικά καλλυντικά , μέλι, λάδι και προϊόντα αβοκάντο σπρεντ.

Ακολούθησε ραντεβού της αντιπροσωπείας του ΕΒΕΧ με τον Γιάννη Φαρσάρη ο οποίος διαμένει στο Μπαχρέιν και είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας Cretan Agora . Ο κ.Φάρσαρης ανέφερε τα προϊόντα που θα τον ενδιέφεραν και τα οποία ήδη εισάγει, όπως τυριά, ελαιόλαδο, παξιμάδια, φρούτα και μέλι. Συμφωνήθηκε να του αποσταλούν από την Κρήτη νέα προϊόντα προς δοκιμή και πιθανή συνεργασία. Επίσης, ζήτησε άμεσα πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια αφού διατηρεί αποθήκη στον Πειραιά. Στη συνέχεια η Χανιώτικη αποστολη παρακάθησε στο γεύμα που παρέθεσε η βασίλισσα του Μπαχρέιν στις ξένες αποστολές και εκεί συναντήθηκε με τους υπόλοιπους Έλληνες και μερικούς από τους ξένους εκθέτες.

Ακολούθως οι κκ. Ψαρουδάκης και Πρώιμος συναντήθηκαν με τον επικεφαλής του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού γραφείου στο Μπαχρέιν που ειδικεύεται στον εξερχόμενο τουρισμό προς Ευρώπη, τον Michael Folkard. Ο κ. Φόλκαρντ είπε ότι η Κρήτη τελευταία είναι δημοφιλής προορισμός αν και είναι πολύ ακριβός ακόμα σε ό,τι αφορά στη μετάβαση.

Τόνισε επίσης , ότι ο προορισμός έχει πολλές δυνατότητες και ότι οι κάτοικοι του Μπαχρέιν προτιμούν ξενοδοχεία πέντε αστέρων και βίλες ανάλογου επιπέδου. Συζητήθηκε η προοπτική ενός fam trip υπογραμμίζοντας ότι είναι καλή ιδέα και θα βοηθήσει να βρεθούν οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί πράκτορες που ειδικεύονται στην Ευρώπη. Μια καλή αρχή ανέφερε θα μπορούσε να γίνει, με μαθητές που επιθυμούν διακοπές σε μια ξένη χώρα συνδυαζόμενες ενδεχομένως με αθλητικές δραστηριότητες.

Τέλος, με την επιστροφή της αντιπροσωπείας στην Αθήνα, οι κκ. Ψαρουδάκης και Πρώιμος επικοινώνησαν με τον Φλεριανό, διευθύνοντα σύμβουλο της Gold Star, και του ανέφεραν τις δράσεις τους που σκοπό είχαν την δημιουργία codeshare μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines για Χανιά. Αυτός με τη σειρά του είπε ότι αυτό το αίτημα έχει ξαναϋποβληθεί και ότι η εταιρεία το εξετάζει μάλλον θετικά. Επεσήμανε όμως ότι είναι σημαντικό που και Χανιώτες πιέζουν προς αυτή τη κατεύθυνση για να δρομολογηθεί πιο γρήγορα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ο απολογισμός του Δήμου Ηρακλείου, μοναδικό θέμα του δημοτικού συμβουλίου

λότζια

Σε ειδική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 17:55. το απόγευμα. 

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: Απολογισμός της Δημοτικής  Αρχής.  

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη σήμερα στη μία το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου με 55 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Αναλυτικότερα:  
ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Υποχρεωτική αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης 2021. 
2. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2021 σύμφωνα με  τα αιτήματα (7) Τμημάτων του Δήμου Ηρακλείου.
 3. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2021 σύμφωνα με  3 αιτήματα που υποβλήθηκαν από το Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών της υπηρεσίας άρδευσης βάση του Ν.4795/2021.
 4. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2021 σύμφωνα με  αίτημα που υποβλήθηκε από το Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών της υπηρεσίας άρδευσης βάση του Ν.4795/2021.
 5. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2021 σύμφωνα με  αίτημα του Τμήματος Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων.
 6. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021 σχετικά με την απόδοση δόσεων από τη ΔΕΥΑΗ και ακύρωση της απόφασης 124/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου και της απόφασης 315/2021 της Οικονομικής Επιτροπής μετά από αίτημα του Τμήματος Ταμείου. 
 7. Παροχή δικαστικής πληρεξουσιότητας στους δικηγόρους του Δήμου να παρασταθούν στον Άρειο Πάγο.
 8. Λήψη απόφασης για άσκηση έφεσης κατά της υπ’αριθ.389/2021 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου.
 9. Λήψη απόφασης για άσκηση ενδίκου μέσου (Ανακοπής και αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως) κατά της με αριθ.114/2021 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.
 10. ΄Ασκηση ενδίκου μέσου κατά της υπ΄αριθ.952/2019 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.
 11.  Άσκηση Προσεπίκλησης και κάθε απαιτούμενου ένδικου μέσου κατά της ασφαλιστικής εταιρίας του εμπλεκόμενου σε ατύχημα αυτοκινήτου. 
 12. Πρόσληψη εποχικού προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών πυρασφάλειας έτους 2021.
13. Αδυναμία ολοκλήρωσης σύμβασης της εταιρείας ΜΙΝΩΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.
14. Ανάκληση της με αριθμ.565/2021 απόφασης ΟΕ και εκ νέου έγκριση πρακτικών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια λογισμικού και εξοπλισμού Πληροφορικής Δήμου Ηρακλείου».
15. Εν μέρει τροποποίηση της με αρ.488/2020 σε ορθή επανάληψη  απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με ματαίωση της επαναδημοπράτησης του Τμήματος Β «Προμήθεια κάδων και κομποστοποιήσιμων σάκων», του με αρ.17609/2020 διαγωνισμού με του ίδιους/εγκεκριμένους όρους, δηλαδή με διαγωνισμό άνω των ορίων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν.4412/2016 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
16. Τροποποίηση του άρθρου 4 του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την «Εκπόνηση έρευνας εκτίμησης αναγκών και κοινωνικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη της συνοικίας των Δειλινών της πόλης του Ηρακλείου», όπως εγκρίθηκε με τη με αρ.573/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρακλείου.

17. Έγκριση Α) υποβολής Πρότασης Χρηματοδότησης της Πράξης με τίτλο: «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και Β) της οριστικής σχετικής μελέτης. (Δεν έχει πρωτοκολληθεί ακόμα).  
18. Έγκριση μελέτης και όρων διενέργειας πλειοδοτικής, φανερής, προφορικής δημοπρασίας για την εκποίηση και περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που βρίσκονται εντός των ορίων Δήμου Ηρακλείου με πλειοδοτική, φανερή, προφορική δημοπρασία.
19. Επικύρωση πρακτικών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού έτους 2020 του Δήμου Ηρακλείου και των Νομικών Προσώπων του.
 20. Έγκριση πρακτικού εξέτασης προσφορών κατά τη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την προμήθεια υλικών απαραίτητων για την αντιμετώπιση εφαρμογής κατεπειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών για τη λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού covid-19.
 21. Έγκριση πρακτικού ελέγχου οικονομικών προσφορών του ανοιχτού ηλεκτρονικού διεθνή διαγωνισμού για την «Προμήθεια (8)  οκτώ απορριμματοφόρων» της Δ/νσης Καθ/τας & Ανακ/σης του Δήμου Ηρακλείου.
22. Έγκριση 1ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ». 
23. Έγκριση 2ου πρακτικού αποσφράγισης δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου για το έργο με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή δικτύων άρδευσης».
24. Έγκριση 3ου επικαιροποιημένου πρακτικού κατακύρωσης του διαγωνισμού της μελέτης με τίτλο: «Ειδική αρχιτεκτονική μελέτη για την ευρύτερη περιοχή της Κρήνης Μοροζίνι».
25. Έγκριση πρακτικών για την επιλογή αναδόχου για την «Παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ηρακλείου».
 26. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης & 1ου Πρωτοκόλλου κανονισμού τιμών μονάδος νέων εργασιών του έργου με τίτλο: «Kατασκευή νέου Νηπιαγωγείου στο ΟΤ 138».
 27. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, (ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ) του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ-ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ-ΑΓΩΓΟΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ-ΑΓΙΟΥ ΣΥΛΛΑ-ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ». 
 28. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ηρακλείου, Περιφέρειας Κρήτης, 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και άλλων Δήμων για την πράξη: «Ωρίμανση έργων ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας στην Περιφέρεια Κρήτης  και στους Δήμους της Κρήτης στα πλαίσια του  έργου «ΙΝΤegrated sustainable energy ACTions and projects in Crete (INTERACT in Crete) που έχει ενταχθεί στον Μηχανισμό ΕLENA της ΕΤΕπ και της ΕΕ».   
 29. Έγκριση τροποποίησης του χρονοδιαγράμματος παράδοσης των υπολειπόμενων παραδοτέων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και του ΙΤΕ.
 30. Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής σύμβασης με τίτλο: «Ενσωμάτωση των στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και σύνδεσή τους με την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Ηρακλείου» ως προς τη διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των αντικειμένων αυτής.
31. Μετάθεση ημερομηνίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών του έργου με τίτλο «Αποφευκτέα και μη τροφικά υπολείμματα: Μια ολιστική προσέγγιση διαχείρισης για αστικές περιοχές» και ακρωνύμιο «A2UFOOD”, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αστικών καινοτόμων δράσεων (UIA).
 32. Παράταση χρονικής διάρκειας της με αριθ.πρωτ.41199/12-05-2021 Σύμβασης που αφορά στην υπηρεσία με τίτλο: «Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών του Δήμου» του Κ.Α. 10-6615.001, για την βιβλιοδεσία Ληξιαρχικών πράξεων και την βιβλιοδεσία Τόμων Δ.Σ. 
33. Παράταση περαίωσης των εργασιών του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ».
34. Παράταση σύμβασης για την «Συντήρηση χλοοτάπητα του γηπέδου Ηροδότου».
35. Χορήγηση 1ης παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ν.ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ-ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΡΕΛΟΣ».
 36. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟ ΠΑΛΙΑΝΗΣ».
37. Διορισμός νόμιμου εκπροσώπου συναλλαγών του Δήμου Ηρακλείου με τις τράπεζες ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ. 
38. Ορισμός επιτροπής παρακολούθησης-παραλαβής σύμβασης με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αξιολόγηση του εγκεκριμένου Σχεδίου Ολοκληρωμένων Αστικών Παρεμβάσεων (ΣΟΑΠ) Δήμου Ηρακλείου.
 39. Ορισμός υπολόγου για την έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών για την μετατόπιση μετρητή και επαύξηση ισχύος από 25KVA(No2) σε 55KVA(No4) της παροχής με αρ.54614011 που αφορά το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στην οδό Αρχ. Μακαρίου 7.
 40. Διαγραφή χρηματικών καταλόγων εισφοράς σε χρήμα της κας Παπαδάκη Ευαγγελίας και του κ. Παπαδάκη Χαράλαμπου.
41. Διαγραφή και επαναβεβαίωση προστίμων ΚΟΚ.

42. Εξειδίκευση πίστωσης για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού.
43. Εξειδίκευση πίστωσης για την προμήθεια βιβλίων με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
44. Έγκριση μετάβασης και εξειδίκευση πίστωσης για τη μετακίνηση του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Σισαμάκη στην Κόρινθο, στις 01 Ιουλίου 2021 και επιστροφή στις 04 Ιουλίου 2021. 
 45. Εξειδίκευση πίστωσης και έγκριση μετακίνησης της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κας Πλεύρη στην Αβινιόν της Γαλλίας στις 4/7/2021 με επιστροφή στις 9/7/2021.  
 46. Αποδοχή δωρεάς του υπ΄αριθμ. κυκλοφορίας ΚΗΙ 2063, σχολικού λεωφορείου από την σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και ορισμός υπογράφοντα για την μεταβίβαση κυριότητας στον Δήμο Ηρακλείου. 
47. Καθορισμός τιμής μονάδος του καταργούμενου κοινοχρήστου χώρου που προσκυρώνεται στην ιδιοκτησία των 1) Μπαντουβά Εμμ. του Ιωάννη, 2)Μπαντουβά Ευτυχία του Σταύρου, 3)Μπαντουβά Μαρία του Ιωάννη, 4)Μπαντουβά Ευτυχία του Εμμανουήλ, 5)Μπαντουβά Ελευθερία του Εμμανουήλ, 6)Μπαντουβά-Κουκουριτάκη Μαρία του Μίνωα.
48. Λήψη απόφασης εξωδικαστικού συμβιβασμού μετά από υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος κ. ΄Ινδου Θεμιστοκλή περί αποδοχής του περιεχομένου της με αριθμό 353/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής. 
49. Εξέταση της υπ’ αριθ.2/2021 αποφάσεως του Συμβουλίου Κοινότητας Αγίου Μύρωνος σχετικά με αίτηση του Βρέντζου Σταύρου του Γεωργίου για διόρθωση λάθους σε τέλη άρδευσης.
50. Εξέταση της υπ΄αριθ.3/2021 αποφάσεως του Συμβουλίου Κοινότητας Αγίου Μύρωνος  σχετικά με αίτηση του Αθλητικού Σωματείου ΡΑΥΚΟΣ για διόρθωση λάθους σε τέλη άρδευσης.
51. Εξέταση της υπ΄αριθ.4/2021 αποφάσεως του Συμβουλίου Κοινότητας Αγίου Μύρωνος σχετικά με αίτηση του Κριτσωτάκη Νικολάου του Γεωργίου  για διόρθωση λάθους σε τέλη άρδευσης. 
52. Εξέταση της υπ΄αριθ.5/2021 αποφάσεως του Συμβουλίου Κοινότητας Αγίου Μύρωνος σχετικά με αίτηση της Κηροπούλου Γαλάτειας του Θεοδώρου για διόρθωση λάθους σε τέλη άρδευσης. 
 53. Εξέταση της υπ΄αριθ.6/2021 αποφάσεως του Συμβουλίου Κοινότητας Αγίου Μύρωνος σχετικά με αίτηση του Μητρόπουλου Γεωργίου του Διονυσίου για διόρθωση λάθους σε τέλη άρδευσης.
54. Εξέταση της υπ΄αριθ.1/2021 αποφάσεως Συμβουλίου Κοινότητας Άνω Ασιτών σχετικά με αίτηση της Καραμπάτου Ευτυχίας για διόρθωση λάθους σε λογαριασμό άρδευσης.
55. Εξέταση της υπ΄αριθ.4/2021 αποφάσεως Συμβουλίου Κοινότητας Σκαλανίου  σχετικά με αιτήσεις που αφορούν σε λογαριασμούς άρδευσης.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Συλλήψεις για το επεισοδιακό βράδυ

Κρήτη: Φωτογραφίες 40 ανήλικων κοριτσιών στο κινητό του 35χρονου κτηνοτρόφου

Ακίνητα: Έρχεται λίφτινγκ στους φόρους - Οι τρεις αλλαγές