Κρήτη

Ερώτηση στην Περιφέρεια από την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη

περιφέρεια

Ερώτηση προς την Περιφέρεια Κρήτης απευθύνει η παράταξη Ελληνική Αυγή για την Κρήτη:

Τήν ώρα πού η Εθνική παραγωγή καταστρέφεται από τα μνημόνια ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ,ΠΟΤΑΜΙΟΥ ,και ο Έλληνας της υπαίθρου αντί να λαμβάνει δίνει τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους ,οι συντάξεις πέφτουν σε τιμές Βουλγαρίας και ετοιμάζουν όλοι αυτοί τέταρτο μνημόνιο, οι θυγατέρες των κυρίων Δραγασάκη και Κακλαμάνη ,προέδρου καί αντιπροέδρου της Βουλής,θα λάβουν 130.000 ευρώ επιχορήγηση για να ετοιμάσουν κινηματογραφικό έργο που φυσικά δέν έχει και να προσφέρει καί τίποτα και ούτε να αναδείξει κάτι.
Πληροφορίες λένε ότι σε αυτό το παράλογο πανηγύρι θα μετέχει καί η περιφέρεια Κρήτης.
Ερώτηση προς την Περιφέρεια Κρήτης.
Κατά πόσο στέκουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες που θέλουν την Περιφέρεια αρωγό σε αυτό πανηγύρι κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος?

Κρήτη

Κρήτη: Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι - "Έπεσαν" πρόστιμα

έλεγχοι ΕΛΑΣ

Συνεχίστηκαν και το περασμένο 24ωρο οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη, φτάνοντας τους 3.458, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού και βεβαιώθηκαν 77 πρόστιμα

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 64 πρόστιμα, εκ των οποίων 4 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο, 41 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι και 7 επί του ΒΟΑΚ.

Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 13 πρόστιμα, εκ των οποίων, 4 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 6 στο Ηράκλειο και 1 στο Λασίθι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπά η μητέρα της άτυχης Κορίνας που "χάθηκε" στη Γαύδο

Κρήτη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του ο Διοικητής

Κρήτη: Ο ιατροδικαστής για την απίστευτη τραγωδία με το ζευγάρι