Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Έμποροι της Κρήτης: Πρόβλημα τα κινέζικα καταστήματα

china.jpg
 clock 12:06 | 15/01/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουκιαδάκη και άλλου υπηρεσιακούς παράγοντες είχε χθες στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης κ. Κουμαντάκης και μέλη της διοίκησης του ΕΣΗ και της ΟΕΣΚ, όπου συζητήθηκαν δύο βασικά θέματα: 

1ο  Την απαίτηση του εμπορικού κόσμου της Κρήτης για κατάργηση του νόμου 4177/2013 που αφορά την Κυριακάτικη αργία και τις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους και  ζητήθηκε η πολιτική συνδρομή και βοήθεια της περιφέρειας, ώστε το υπουργείο να ανταποκριθεί και να υλοποιηθεί η προεκλογική υπόσχεση του υπουργού κ. Σταθάκη για κατάργησή του.

2ο  Το πρόβλημα των κινέζικων καταστημάτων, που μέσα στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις, αποτελούν εστίες παραεμπορίου και φοροδιαφυγής για τις αγορές της Κρήτης και ζητήθηκε να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες προκειμένου να γίνουν συντονισμένοι έλεγχοι.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis