Κρήτη

Εκπαίδευση στις Α' Βοήθειες των στελεχών δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Φαιστού

ελληνικός ερυθρός σταυρός

Τo Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού, ύστερα από συνεννόηση  με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  κ. Περγιανάκη Χρυσόστομο, διοργανώνει εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες για τα στελέχη των Δημοτικών Σταθμών, Μοιρών, Τυμπακίου και Ζαρού.   
 Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου από 09.00 π.μ.  έως λήξης ωραρίου στις Μοίρες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην εκπαίδευση θα συμμετέχουν πιστοποιημένοι διασώστες-εκπαιδευτές του Σώματος Εθ. Σαμαρειτών Μοιρών του ΕΕΣ, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν προπλάσματα ενηλίκων και παιδιών.
Όπως αναφέρει ο Προϊστάμενος του Τμήματος Μιχάλης Πρίντεζης, « η κατάρτιση των στελεχών των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών σε βασικά θέματα Πρώτων Βοηθειών είναι αναγκαία και αυτονόητη, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν, εάν χρειαστεί, μια έκτακτη κατάσταση. Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι υποχρεωτική»
 
 
 
                                                                                            
 
 

Κρήτη

Περιφέρεια Κρήτης - κορωνοϊός: Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που θα μοιραστούν τα 60 εκατ. ευρώ

επιχείρηση κορωνοϊός

Ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης ο πίνακας με τους «Κωδικούς» των 2377 επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία και οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν με το ποσό των 60 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, το ποσό των 60.012.436,03 ευρώ, θα λάβουν 2.377 συνολικά επιχειρήσεις που είχαν υποβάλει αίτηση και συγκέντρωσαν από 68.13 μόρια και πάνω (με ανώτατο όριο το 100.00).

Επίσης, στο σχετικό έγγραφο που δημοσιεύσει το ekriti.gr, υπάρχει και το σύνολο των επιχειρήσεων που έκαναν μεν αίτηση αλλά δεν εγκρίθηκε, αναφέροντας τον λόγο της απόρριψής τους.

Για να δείτε τις επιχειρήσεις, πατήστε ΕΔΩ

Περισσότερα στο παρακάτω αρχείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Περιφέρεια Κρήτης: Ενισχύει τις κινητές ομάδες ειδικού σκοπού του ΕΟΔΥ στο νησί

Κρήτη: «Παγώνουν» οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε αιγιαλούς και παραλίες

Κρήτη: Σε λειτουργία το δημοτικό πρατήριο υγρών καυσίμων