Κρήτη

Δώρισε αναπνευστήρες στην 7η ΥΠΕ Κρήτης

ελένη μπορμπουδάκη

Δωρεοδόχος τριών σύγχρονων συσκευών αναπνευστικής υποστήριξης έγινε η 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Την ευγενική δωρεά έκανε ο επιχειρηματίας Μανόλης Σκουλούδης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης. Ο ίδιος ο δωρητής αναλαμβάνει επίσης το κόστος των αναλώσιμων υλικών και συντήρησης των συσκευών για δύο έτη.

Τον εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών των μονάδων ευθύνης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης από τον κορωνοϊό covid 19,  παρέλαβε η Διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία ευχαριστεί από καρδιάς τον Μανόλη Σκουλούδη για τη σημαντικότατη προσφορά του στο δημόσιο σύστημα υγείας της Κρήτης και την κοινωνική του ευαισθητοποίηση για μια ακόμα φορά. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ρέθυμνο

Κρήτη: Πυροβολημένος άνδρας - Συναγερμός στην αστυνομία

αστυνομικος

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, καθώς - σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr και του Ράδιο Κρήτη - ένας άνδρας έχει πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα, σε ορεινή περιοχή του νησιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματίας, 55 ετών περίπου, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Άμεσα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον παρέλαβε λίγο αργότερα και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε ο 55χρονος και αν πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αποτέλεσμα συμπλοκής ή άλλης ενέργειας, ή αν ο άνδρας έχει αυτοπυροβοληθεί εκούσια ή ακούσια.