Skip to main content
ΚΡΗΤΗ
Βορίζια: Δικάζονται στο Αυτόφωρο οι γονείς του Φανούρη Καργάκη
βορίζια
 clock 09:25 | 26/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο Αυτόφωρο για να δικαστούν οδηγούνται σήμερα οι γονείς του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, ο οποίος είχε πέσει νεκρός από το αιματηρό επεισόδιο στα Βορίζια την 1η Νοεμβρίου του 2025, ύστερα από μήνυση για ύβρεις και απειλές που υπέβαλε σε βάρος τους η αδελφή της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη που επίσης είχε χάσερι τη ζωή της.

Η νέα αυτή δικαστική εξέλιξη έρχεται να οξύνει ακόμη περισσότερο το ήδη βαρύ κλίμα στο χωριό, σχεδόν τρεις μήνες μετά το φονικό περιστατικό που συνεχίζει να διχάζει και να φορτίζει τις δύο οικογένειες.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις Αρχές η καταγγέλλουσα, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν περνούσε έξω από το σπίτι της οικογένειας του 39χρονου και, όπως υποστήριξε, δέχθηκε λεκτικές επιθέσεις και απειλές από τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο, με τη μητέρα του Φανούρη να παραμένει κρατούμενη στην Εισαγγελία Ηρακλείου από το Σάββατο έως σήμερα, οπότε και εκδικάζεται η υπόθεση στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 39χρονου χρειάστηκε να νοσηλευτεί τα δύο προηγούμενα βράδια σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, εξαιτίας προβλήματος υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: Ο Πάρης Χηνόπουλος νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου

Βορίζια: Η μαρτυρία γυναίκας που πέρασε με τον σύζυγό της μέσα από τα διασταυρούμενα πυρά (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis