Κρήτη

Κεγκέρογλου: "Ψιλά" δίνουν στην Κρήτη για έργα και μελέτες

εργα

Με δήλωση του, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου  καταγγέλλει τον αποκλεισμό της Κρήτης από την κατανομή 113,2 εκ. € για έργα και μελέτες που εντάσσονται στο ΠΔΕ.

Αναλυτικά ο Βασίλης Κεγκέρογλου αναφέρει τα εξής:

«Αποτελεί εμπαιγμό για την Κρήτη, η απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης να κατανείμει 113,2 εκ. € μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων σε 21 έργα και 11 μελέτες και για όλη την Κρήτη, να προβλέψει μόνο το ποσό των 600 χιλιάδων, με το οποίο χρηματοδοτεί τον ΟΑΚ.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης οφείλει άμεσα να αποκαταστήσει  τα πράγματα και να εντάξει στο ΠΔΕ τα έργα και τις μελέτες της Κρήτης που έχουν προταθεί και δεν εντάσσονται στο ΕΣΠΑ».

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νέα διακοπή στη δίκη της μικρής Μελίνας

Μελίνα

Διακοπή είχαμε ξανά στη δίκη της μικρής Μελίνας με επανέναρξη της δίκης στις 19 Ιανουαρίου 2020.

Αυτή τη φορά, ο λόγος της διακοπής έχει να κάνει με το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε γιατρός, ο οποίος είχε οριστεί ως πραγματογνόμωνας...

Η δίκη είχε διακοπεί από την έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, μέχρι σήμερα (15/1), διατάσσοντας πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να απαντηθούν κάποια συγκεκριμένα ιατρικά ζητήματα.

Είχε προηγηθεί η πρόταση του εισαγγελέα για την ενοχή της αναισθησιολόγου σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρή Μελίνα: Το συγκινητικό γράμμα της μητέρας της που ράγισε καρδιές (Βίντεο)