Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Αποχή των μικρών μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας

αποχή μαθητων
 clock 11:09 | 01/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε αποχή από τα μαθήματα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ιεράπετρας.

Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από Γ. Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τις προηγούμενες μέρες και εφαρμόστηκε στην συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών, οι οποίοι απείχαν σε ποσοστό άνω του 70% από τα μαθήματά τους.

Οι λόγοι που υλοποιήθηκε αυτή η δράση ήταν αφενός για συμπαράσταση στον αγώνα που διεξάγουν Δημοτικά Σχολεία στο Δήμο Σητείας (αντιδρώντας σε συγχωνεύσεις τμημάτων) και αφετέρου για να ενισχυθεί το αίτημα για τριχοτόμηση στην Α' τάξη του Σχολείου μας, όπου υπάρχουν 25 παιδάκια χωρίς δεύτερο - βοηθητικό δασκάλα/ο στην αίθουσα.

Το ΔΣ εκφράζει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης καθώς οι γονείς, παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, κατανόησαν πλήρως τον σκοπό και δεν προσήλθαν τα παιδιά για μάθημα.

Είναι βέβαιο ότι το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στην σχολική κοινότητα και γι’ αυτό καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση, συμμετέχοντας και στηρίζοντας οποιαδήποτε απόφαση αφορά το αύριο των παιδιών μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Κατέρρευσε τμήμα μπαλκονιού - Έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα (φωτο)

Κρήτη: Σεισμός 3,6 ρίχτερ δυτικά του νομού Χανίων

Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο – «Στρατιωτικός αποκλεισμός σε 3 περιοχές»

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis