Κρήτη

Αίτημα Φραγκάκη για πρόσθετη χρηματοδότηση του ΚΔΑΠ Δήμου Μινώα Πεδιάδας

μανώλης φραγκάκης

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο – η οποία κοινοποιείται στην αρμόδια Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα. Δόμνα Μιχαηλίδου - απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης με την οποία αιτείται την ενίσχυση του ΚΔΑΠ Δ. Μινώα Πεδιάδας με τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους προκειμένου να χρηματοδοτηθούν όλες οι αιτήσεις των δυνητικά ωφελούμενων που πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ, και να εξασφαλιστεί – με τον τρόπο αυτό - η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών, η συνέχιση της απασχόλησης των εργαζομένων και η λειτουργική βιωσιμότητα της δομής.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο κ. Φραγκάκης «ο αποκλεισμός δικαιούχων από τις Δομές του ΚΔΑΠ θα επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή των οικογενειών που δεν έλαβαν το σχετικό voucher παρόλο που διέθεταν πλήρη φάκελο» προσθέτοντας ότι «στο ΚΔΑΠ Δ. Μινώα Πεδιάδας ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων ανέρχεται σε 45 εκ των οποίων - φέτος - χορηγήθηκαν voucher μόλις σε 32 οικογένειες, την ίδια στιγμή που τουλάχιστον 12 οικογένειες δεν έλαβαν voucher λόγω μη επάρκειας των διαθέσιμων πιστώσεων».

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αναστάτωση από τον στύλο της ΔΕΗ που έπεσε

Σκουλά - Στύλος

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στην οδό Σκουλά, στο Ηράκλειο όταν για άγνωστους προς παρόν λόγους, στύλος της ΔΕΗ έπεσε στη μέση του δρόμου. 

Ευτυχώς, από την πτώση του στύλου δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.

Επί τόπου βρέθηκαν και συνεργεία της υπηρεσίας προκειμένου να επιληφθούν του θέματος.