Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: "Βροχή" οι συλλήψεις σε καφενείο μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ

επεισόδιο αστυνομια

Έφοδο σε καφενείο στο Ρέθυμνο έκαναν χθες βράδυ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της ΟΠΚΕ, συλλαμβάνοντας συνολικά δέκα άτομα για τυχερά παιχνίδια αλλά και για παραβίαση των μέτρων για την διασπορά του κορωνοϊού

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε στο καφενείο, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης είχε επιτρέψει σε τρείς Έλληνες να παίζουν ζάρια. 

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη επτά Έλληνες ως θαμώνες του καταστήματος για παράβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση πριν λίγες ημέρες είχε γίνει πάλι έλεγχος και είχε επιβληθεί αναστολή λειτουργίας, ενώ στους θαμώνες επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Διαβάστε σήμερα:

Κρήτη - κορωνοϊός: Δέματα... αντί για επιβάτες διακινεί το ΚΤΕΛ

Νέος σεισμός ανοιχτά της Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: 21 ασθενείς στην Εντατική

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κούλες: Κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια (φωτο)

Κίνδυνος από τα γυμνά καλώδια

Το κίνδυνο που διατρέχουν κυρίως μικρά παιδιά που πηγαίνουν με τους γονείς του βόλτα στον Κούλε, υπογραμμίζει αναγνώστης του ekriti, στέλνοντας σχετικές φωτογραφίες.

Βρίσκονται σε ύψος που μπορούν να τα αγγίξουν τα παιδιά
Βρίσκονται σε ύψος που μπορούν να τα αγγίξουν τα παιδιά

Βρίσκονται σε ύψος που μπορούν να τα αγγίξουν τα παιδιά, by renas

Πρόκειται για κουτί με καλώδια, από το οποίο λείπει το καπάκι και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό ατύχημα. Μάλιστα λόγω του χαμηλού ύψους η προσέγγιση είναι πολύ εύκολη στα παιδιά.

Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί
Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί

Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί, by renas

Γράφει ο αναγνώστης:

Σήμερα πήγα για άθληση στον Κούλε μέχρι τον Φάρο, σας στέλνω καποιες φώτο που μου έκαναν μεγάλη εντύπωση, καθώς πανε πολύ γονείς με τα παιδιά τους. Ειναι ενα μέρος απο τα ακάλυπτα και γυμνά στην ουσία βραχυκυκλωμένα καλώδια οπου μπορεί να δει καποιος κάνοντας μια γρήγορη βόλτα εκεί... Αν μπορείτε να θίξετε το θέμα καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος με πιθανό θύμα καποιο μικρό παιδί. Ρεύμα λογικά έχει γιατί φαίνεται ξεκάθαρα πως πολλά από αυτά μόνο φωτιά που δεν έχουν πάρει!!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλειο: "Λάβρος" ο Πασπάτης εναντίον των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του

Ανήλικοι βρέθηκαν αναίσθητοι από αλκοόλ σε δημοτικό σχολείο