Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις νεοσύλλεκτοι

Νεοσύλλεκτοι

Τέσσερις νεοσύλλεκτοι στρατιώτες που παρουσιάστηκαν στο στρατόπεδο «Θεοδωράκη» του Ρεθύμνου για να υπηρετήσουν τη θητεία τους στο Στρατό Ξηράς, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι νεοσύλλεκτοι, μόλις παρουσιάστηκαν στο στρατόπεδο και υπεβλήθησαν σε τεστ κορωνοϊού. Το τεστ βγήκε θετικό με αποτέλεσμα και οι τέσσερις άνδρες να τεθούν σε 14ημερη καραντίνα. Το διάστημα αυτό, θα παραμείνουν σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο εντός του στρατοπέδου.

Όπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο των νέων μέτρων, το ΓΕΕΘΑ έχει θέσει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού στις Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Gossip - LifeStyle

Ράδιο Αρβύλα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Αρβύλα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα υπεβλήθη σε μοριακό τεστ μετά από επαφή που είχε με επιβεβαιωμένο κρούσμα, βρέθηκε θετικός στον Covid- 19.

Την ανακοίνωση έκανε ο Αντώνης Κανάκης, λέγοντας: «Μπορεί να μην είναι εδώ και τελικά δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό – σίγουρα αυτή την εβδομάδα – το αγόρι μας είναι θετικό. Είμαστε όλοι μαζί του. Θα μείνει σπίτι να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, να προφυλάξει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους, οπότε δεν θα βρίσκεται στο πλατό του “Ράδιο Αρβύλα”»

 

Διαβάστε επίσης Αλέξης Κούγιας: «Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου»