Κρήτη

Ρέθυμνο

Αναβάλλονται τα Υακίνθεια 2021

Υακίνθεια

Όπως ενημερώνεο ο Δήμαρχος Ανωγείων, δεδομένου της δημοτικότητας των Υακινθείων και την αυξημένη, κάθε χρόνο, προσέλευση του κόσμου, στην παρούσα κρίσιμη υγειονομική συγκυρία, έχοντας ύψιστη προτεραιότητα την αποτελεσματικότερη προάσπιση της δημόσιας υγείας , αποφασίστηκε από τους διοργανωτές, η αναβολή των εκδηλώσεων.

Προσδοκούμε και εργαζόμαστε για βελτίωση των δυσμενών συνθηκών, ώστε να επαναπρογραμματιστούν οι εκδηλώσεις των Υακινθείων σε ασφαλέστερο περιβάλλον, καταλήγει στην ανακοίνωσή το ο Δήμαρχος, Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τον έπιασαν μόλις βγήκε από το σπίτι του

Κρήτη - κορωνοϊός: Συνελήφθησαν αρνητές της μάσκας

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ

ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στην Αμμουδάρα το Σάββατο 31/7, με επικεφαλής την Χουστουλάκη Νατάσσα, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις στο λιμένα Χερσονήσου και στην Άνω Χερσόνησο, την Κυριακή 1/8, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις ανατολικές συνοικίες του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 3/8, στις 19:30μμ, με επικεφαλής την Σκεπάρνη Ασημίνα, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κ. Συνολάκης: Ο καύσωνας που ζούμε τώρα μπορεί να είναι κανονικότητα

Νίσυρος: Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 βαθμών Ρίχτερ