Κρήτη

Ρέθυμνο

Αγοράκι το πρώτο μωρό του έτους στο Ρέθυμνο!

Μωρο αγοράκι

Ένα υγιέστατο αγοράκι είναι το πρώτο μωρό του 2017 που γεννήθηκε στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Το αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 620 γραμμαρίων γεννήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στις 11: 20 το πρωί με φυσιολογικό τοκετό.
Όπως αναφέρει το goodnet.gr οι ευτυχείς γονείς Βαλντίρ και Λιλιάνα Γκαζέπη κράτησαν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωρό της οικογένειας λαμβάνοντας μάλιστα το πολυτιμότερο δώρο για τη νέα χρονιά.
Να σημειωθεί ότι αγοράκι ήταν και το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο Ηράκλειο και το οποίο ήταν το πρώτο που γεννήθηκε σε επίπεδο Κρήτης. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σήμερα οι ποινές στους μαθητές για το περιστατικό με το αντισηπτικό

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει ο Σύλλογος των Καθηγητών του Γυμνασίου στο Ηρακλείου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό: με δύο μαθητές να ρίχνουν αντισηπτικό στα μπουκαλάκια με νερό δύο συμμαθητριών τους, οι οποίες τα κατανάλωσαν και μεταφέρθηκαν με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο μετέδωσε πρώτο το ekriti.gr, έχει και συνέχεια καθώς πέραν της ποινής που αναμένεται να επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του περιστατικού από τον Σύλλογο Καθηγητών σήμερα, οι οικογένειες των δύο μαθητριών έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου, με τη μήνυση να έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση και της νοσηλείας των μαθητριών σε νοσοκομειακό ίδρυμα, ήδη ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της κακόγουστης φάρσας ζήτησε οικειοθελώς τη μεταγραφή του σε άλλο γυμνάσιο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

Κρήτη: Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών - Πότε θα χτυπήσει

ESPA BANNER