Κρήτη

Πολιτισμός

Εκδήλωση από την Ομάδα Tango του Πανεπιστημίου Κρήτης

tango

Αυτή τη βδομάδα η Ομάδα Tango του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει την χαρά να έχει guest star στα decks την Ulla Schwarz, οργανώτρια στην μιλόνγκα Tango-Colon, μία από τις παλαιότερες και γνωστότερες μιλόνγκας στη Γερμανίας!

Όταν η DJ μας θα ξεκουραστεί, το χορό μας θα συνοδεύσουν ο Ορέστης, ο Βασίλης και ο Κωνσταντίνος παίζοντας για μας ζωντανή μουσική. Αυτή τη φορά, θα συμμετέχει και ο Μάνος Χριστοφακάκης (τραγούδι). Ελάτε να τους απολαύσουμε σε μια από τις ελάχιστες εμφανίσεις τους!

Θα προηγηθεί σεμινάριο τεχνικής γυναικών (19.30-21.30) από τη Milica Ivovic με θέμα "Bottoms up (or, how the correct posture helps you dance - posture, balance and looking good)" Κορίτσια, φέρτε καλτσάκια ή μπαλαρινάκια για να είστε άνετες.

Η εκδήλωση, όπως και όλα τα μαθήματα και οι δράσεις της ομάδας, είναι δωρεάν.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ασυνείδητοι κατέστρεψαν την πηγή του χωριού

Η πηγή πριν την ..επιδρομή των βανδάλων.

Στο χωριό Ξυδάς του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυριδωνα υπάρχει μία πηγή από την οποία τρέχει πόσιμο νερό. Η πηγή καλοπίστηκε και το νερό τρέχει μέσα από ένα πετρινο κεφάλι κρητικού κριαριού.

Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας (και έστειλαν και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε) κάποιοι ασυνείδητοι έκοψαν από το κριάρι τα κέρατα του κριαριού και χάλασαν την ομορφιά της πηγής.

Ελπίζουμε ότι το τοπικό συμβούλιο θα φροντίσει το ταχύτερο για την αποκατάσταση της ζημιάς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιμάνι Ηρακλείου: Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον - Συνεδρίασε η Κυβερνητική Επιτροπή

Ηράκλειο: Ένας ηλικιωμένος στο νοσοκομείο - "Μάχη" των πυροσβεστών με τις φλόγες (Φωτο)

Κρήτη: Οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου - Το ταφικό μνημείο, το ΚΕΘΕΑ και τα έργα