Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Απρόθυμοι οι ελαιοπαραγωγοί να πουλήσουν το λάδι, περιμένοντας τον... Σεπτέμβρη

ladi_kaloo.jpg
 clock 07:20 | 27/07/2018
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε κατάσταση αναμονής, περιμένοντας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο είναι οι ελαιοπαραγωγοί
Και ολα αυτά με δεδομένο ότι η τιμή έχει σταθεροποιηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες σε ένα εύρος από τα 2,90 με ταβάνι τα 3,20 ευρώ ανά κιλό για τα καλά ελαιόλαδα.

Στην Κρήτη η Ένωση Ηρακλείου ανεβάζει την τιμή που αγοράζει  από τους παραγωγούς στα 2,70 ευρώ το κιλό και ο ΑΣ Χανίων στα 2,80 ευρώ. 
 
Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρει το agronews.gr οι πράξεις ήταν λιγοστές μέχρι και την  τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, με τον Αύγουστο  να μην τον υπολογίζει κανένας, αφού κατά κανόνα είναι ένας νεκρός μήνας, δεδομένου ότι οι παραδοσιακοί αγοραστές, η Ιταλική βιομηχανία κλείνει για το καλοκαίρι.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis