Κρήτη

Λασίθι

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου

καλαντζάκης

Με τον Πρόεδρο του ενιαίου αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας κ. Γιάννη Αγγελάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών θεμάτων κ. Νεκτάριος Παπαδάκης.

Συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του Δήμου Ιεράπετρας, προγραμματισμένες ενέργειες και πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης καθώς και τις εξελίξεις στον ενιαίο αγροτικό σύλλογο.

Ο κύριος Καλαντζάκης επισήμανε την τεράστια αξία ύπαρξης ενός δραστήριου αγροτικού συλλόγου ώστε να προωθούνται έγκαιρα, ατόφια και δυναμικά τα συμφέροντα των αγροτών.

Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα στήριξης του συλλόγου από όλο τον αγροτικό πληθυσμό του δήμου προκειμένου να συγκεντρώνει όλη την απαραίτητη δύναμη για να διεκδικεί τα αιτήματα του.

Στο τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος συνεχάρη τον κύριο Αγγελάκη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντά που ανέλαβε.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μπελάδες για τον 27χρονο

περιπολικό

Σε μπελάδες μπήκε στο Ηράκλειο ένας νεαρός άνδρας ο οποίος ξαφνικά είδε στο σπίτι του τους αστυνομικούς.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν 27χρονο άνδρα ο οποίος χθες φόρεσε χειροπέδες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου καθώς σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε να καλλιεργεί δύο δενδρύλλια κάνναβης, μικρότερα του ενός μέτρου.

Ο 27χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.