Κρήτη

Λασίθι

Συναντήσεις Ζερβού στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

ζερβος.jpg

Διαδοχικές συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος είχε το διήμερο (20-21/1) που πέρασε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό, σε συνάντηση που είχε με τον Δ/ντη του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών  κ. Γιάννη Σκάλκο, δόθηκε η δυνατότητα να τεθεί το ζήτημα που σχετίζεται με την χρηματοδότηση των εργολαβιών, που εξελίσονται στον Παιδικό σταθμό καθώς και στα σχολεία του Δήμου .

Επίσης  ζήτησε από την αρμόδια του προγράμματος "Φιλόδημος", κ. Ιωάννα Πρίφτη, να εξεταστεί η δυνατότητα συμπλήρωσης ή ένταξης κάποιων από τα παραπάνω έργα, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με συγχρηματοδότηση.

Μάλιστα ο κ. Ζερβός, θέτοντας το ζήτημα των έργων ΕΣΠΑ και αναφερόμενος στις δυσκολίες που υπάρχουν στην συγχρηματοδότηση τους, από ίδιους πόρους του Δήμου, τόνισε ότι θα πρέπει ν΄αναζητηθούν λύσεις στο μεγάλο αυτό θέμα το οποίο υφίσταται και οδηγεί στην μη απορρόφηση χρημάτων που διατίθενται και μπορούν να δώσουν σημαντική ώθηση στην καθημερινότητα των πολιτών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ζωντανά η Θεία Λειτουργία από την Παναγία Μπεντεβή

Παναγία Μπεντεβή

Ακούστε τη Θεία Λειτουργία σε ζωντανή μετάδοση από τον Ιερό της Παναγίας Μπεντεβή