Κρήτη

Λασίθι

Σπιναλόγκα: Προσφέρεται και για καταδύσεις

σπιναλόγκα

Το νησί της Σπιναλόγκας επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου, οι 9 αθλητές – καταδύτες, μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας WHDF καθώς και οι προσκεκλημένοι  δημοσιογράφοι από την Αθήνα.

Την ξενάγηση ανέλαβε ο ίδιος ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ο οποίος και σε όλη την διάρκεια της παραμονής στη Σπιναλόγκα απαντούσε στις ερωτήσεις και έδινε πληροφορίες από την περίοδο των Βενετών έως και σήμερα. Τόνισε δε τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε η Σπιναλόγκα να ενταχτεί στα προστατευόμενα μνημεία της UNESCO, όπωψς αναφέρει η anatolh.com

Το ενδιαφέρον από όλους ήταν έντονο και ζήτησαν να μάθουν  περισσότερα στοιχεία κυρίως για την περίοδο όπου το νησί λειτουργούσε σαν λεπροκομειο. Τόνισαν οτι απο σημεία του κάστρου μπορεί να γίνει ένα αντίστοιχο αθλητικό – καταδυτικό τουρνουά σαν αυτό της λίμνης.

Τους αθλητές και δημοσιογράφους συνόδευε επίσης και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, αντιδήμαρχος, Χάρης Αλεξάκης

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: 58χρονος με υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη για τη ζωή

Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας άντρας 58 χρόνων με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από επιπλοκές της νόσου covid- 19. 

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν αρχικά στην Ογκολογική Κλινική ωστόσο, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για ασθενείς με covid, όπου και κατέληξε σήμερα.

 

Περισσότερες ειδήσεις:

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε στο ekriti.gr από την Αμερική για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ

Δένδιας: Στο Κάιρο για συνομιλίες με τον ομόλογό του Σαμέχ Σούκρι

Σακελλαροπούλου: Οι Τούρκοι σχολίασαν μέχρι και τα παπούτσια της Προέδρου της Δημοκρατίας