Κρήτη

Λασίθι

Ο Δήμαρχος είδε από κοντά τα έργα (φωτογραφίες)

img_5560.jpg

Τα έργα που εκτελούνται στα όρια του Δήμου Αγίου Νικολάου, επισκέφθηκε σήμερα (7/3) ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννη Στεφανάκη.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την πορεία υλοποίησης των έργων (πλατεία Βερντέν Νεάπολη, πεζοδρόμια Ελούντας, νεκροταφείο Αγίου Γεωργίου Ελούντας), εκφράζοντας την βεβαιότητα, ότι  θα ολοκληρωθούν μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

img_5569.jpg

img_5569.jpg, by gpapadakis

Με τις παραπάνω εργολαβίες αλλά και αυτές που ήδη εκτελούνται στα δημοτικά διαμερίσματα : Καλού Χωριού - Πρίνας και Κρούστα, όπως ο ίδιος τόνισε, φανερώνεται η έμπρακτη στήριξη της δημοτικής αρχής προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν πρωτίστως ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη. 

img_5571.jpg

img_5571.jpg, by gpapadakis

Παράλληλα αξίζει να επισημανθεί ότι -όπως κατ΄επανάληψη έχει δηλώσει ο ίδιος-  με την υποβολή προτάσεων που υπάρχουν για τα μεγάλα έργα υποδομών θα γίνει αντιληπτή έτι περισσότερο στο εξής, η δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα από τις υπηρεσίες του δήμου.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον βρήκε νεκρό ο θείος του μέσα σε μια λίμνη αίματος

αυτοκτονία

Ένας 22χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του απο συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μετέβη στο σημείο καθώς ο 22χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ ο άτυχος νέος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει όπλο. Το σπίτι αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- "Χτύπησαν" εγκληματική ομάδα με χιλιάδες δενδρύλλια και όπλα - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έρευνες για το "χαμένο" εκατομμύριο και οι επιφυλάξεις της ΕΛ.ΑΣ