Κρήτη

Λασίθι

Νέο τροχαίο στην Κρήτη: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο ποδηλάτες

ΕΚΑΒ νύχτα

Ένα πολύ επικίνδυνο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Στόμιο της Ιεράπετρας το απόγευμα της Κυριακής, είχε σαν αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο ποδηλατών

Για άγνωστους λόγους που ερευνώνται ένα ΙΧ συγκρούστηκε με αλλοδαπούς ποδηλάτες τραυματίζοντας τους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκείνη τη στιγμή δεν ήταν διαθέσιμο και έτσι με τη συνοδεία αστυνομίας, ο ένας από τους δύο που ήταν βαρύτερα τραυματισμένος μεταφέρθηκε με άλλο όχημα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: radiolasithi.gr

Κρήτη

"Έφυγε" από τη ζωή ο Κρητικός πολιτικός Πέτρος Κουναλάκης

Ο Πέτρος Κουναλάκης

"Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Πέτρος Κουναλάκης, ένας άνθρωπος που τον χαρακτήριζαν η ανιδιοτελής μαχητικότητα, η συντροφικότητα κ οι θεωρητικές αναζητήσεις" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ΕΔΑ και του ΚΚΕ και συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα ως υπεύθυνος του Πατριωτικού Μετώπου Δυτικής Ευρώπης.  

Ο Πέτρος Κουναλάκης υπήρξε, επίσης, στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού και βουλευτής του Συνασπισμού. Από την πρώτη στιγμή έδωσε τη μάχη για την ανανέωση της αριστεράς με τόλμη και γενναιότητα στην πολιτική του σκέψη, ενώ πίστευε στην συνεργασία και συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.