Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Συνάντηση για τις κοινωνικές δομές

dsc_0302.jpg

Οργανωτικά αλλά και πρακτικά ζητήματα που αφορούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου, συζητήθηκαν σήμερα (13/12) στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας, που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες παρουσία της αν. υπ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θ. Φωτίου, ο κ. Ζερβός συζήτησε με τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών, αλλά και με την προισταμένη της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου, ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των δομών, την περαιτέρω αξιοποίηση των εθελοντικών ομάδων που ήδη τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται και πλαισιώνουν τις δράσεις που προγραμματίζονται, αλλά και την δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας που υπάρχει ήδη με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, που στηρίζει τους ανθρώπους που δοκιμάζονται λόγω της οικονομική κρίσης.

Υπήρξε μια ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων -επεσήμανε ο κ. Ζερβός - και παρά την ελλιπή στελέχωση των δομών, κατά κοινή ομολογία έχουν γίνει σημαντικά βήματα.

Κρήτη

Χανιά

Χανιά: Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων

Γρίφος: Τα ψώνια του σούπερ μάρκετ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις ημέρες του Πάσχα, αρχής γενομένης από την Κυριακή των Βαίων 25 Απριλίου, οπότε η αγορά θα είναι ανοιχτή.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα, την Δευτέρα του Πάσχα, αλλά και την Τρίτη του Πάσχα, λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Δείτε το ωράριο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλαστός στο Ράδιο Κρήτη: Αυτό είναι το σχέδιο της ΕΤΑΔ για Γούρνες, Καρτερό και δημόσια κτίρια

Τί καταναλώνουν οι Κρητικοί... στην καραντίνα

Επίσκοπος Κνωσού: Καλύτερα Ανάσταση νωρίτερα με πιστούς, παρά τα μεσάνυχτα με άδειους ναούς