Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: "Σμπαράλια" έγινε το αυτοκίνητο - Δεν ...βρήκε τραυματίες το ΕΚΑΒ (φωτο)

vrahasi2.jpg

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, στην εθνική οδό, στο ύψος του Βραχασίου, στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο. 
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανετράπη, καταλήγοντας, σχεδόν κατεστραμμένο, στο πρανές του δρόμου.
 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο σχεδόν καταστράφηκε από την ανατροπή, δεν τραυματίστηκε ο οδηγός ούτε άλλος από τους επιβαίνοντες, καθώς το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν βρήκε κανέναν να παραλάβει!.

Το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο!

Η εξήγηση δόθηκε από την αστυνομία, καθώς το αυτοκίνητο εκλάπη το πρωί από τον Άγιο Νικόλαο και ο οδηγός το εγκατέλειψε πριν φτάσουν ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος δημιουργήθηκαν για αρκετή ώρα, ουρές αυτοκινήτων.
(Φωτογραφίες: Γιάννης Μανιάς)

Κρήτη

Ηράκλειο

Εργαζόμενοι επισιτισμού - τουρισμού: Από το Ηράκλειο στην Αθήνα για την πανελλαδική απεργία

 Επισιτισμού Τουρισμού

Το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού Νομού Ηρακλείου συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Πανελληνία Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού στις 10 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα, στις 12μ.μ., έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή των Ελλήνων. Εκεί, θα παραδοθεί ψήφισμα στους αρμόδιους με τα αιτήματα του κλάδου.

Σε σχετική ανακοίνωση, το Σωματείο αναφέρει τα εξής:

"Όπως είχαμε από την αρχή της υγειονομικής και κοιωνικο-οικονομικής κρίσης  ανακοινώσει οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχίσουν να κλιμακώνονται μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να έρθουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, σας γνωρίζουμε πως η αναχώρηση θα γίνει στις 9 Ιουνίου το βράδυ με την ΑΝΕΚ και η επιστροφή στις 10 Ιουνίου το βράδυ από Πειραιά προς Ηράκλειο.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 32€ μετ' επιστροφής. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα με τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου μας στο 6937199513".