Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Ρηγμάτωση σε δρόμο που μόλις έχει κατασκευαστεί (φωτο)

καθίζηση

Ενας από τους δρόμους της Κρήτης, που καθυστερεί στην ολοκλήρωσή του, είναι και το τμήμα Αυχένας Αγκαθιάς - Χαμέζι, στην Σητεία, την οποία περιμένουν πως και πως οι κάτοικοι της περιοχής. Οι πρόσφατες βροχές, έφεραν στο φως, ρηγμάτωση του οδοστρώματος, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στο νεοκατασκευασθέν τμήμα, το οποίο ευτυχώς δεν είχε δοθεί στην κυκλοφορία.
Οπως εξήγησε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο διευθυντής συγκοινωνιακών έργων του ΟΑΚ Γιώργος Αγαπάκηςπρόκειται για ρηγμάτωση σε μήκος περίπου 80 μέτρων, λόγω συγκέντρωσης νερού από τις βροχές. Τα νερά κατέληξαν εκεί από τη Γέφυρα που βρίσκεται υπό κατασκευήν, η οποία δεν έχει συνδεθεί με τα υπόλοιπα τεχνικά έργα. Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο, όπως είπε ο κ. Αγαπάκης, πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα ο νέος εργολάβος, που ανέλαβε το έργο από τον Μάιο του 2017.

καθίζηση

καθίζηση, by renas

(φωτογραφίες: Κρήτη Πόλεις και Χωριά - Αντώνης Γενναράκης)

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τουλάχιστον επτά συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής