Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα της παραλιακής! (φωτο)

Παραλιακος Σητειας

Το αναμενόμενο έγινε στον παραλιακό δρόμο της Σητείας, ένας δρόμος που πριν από λίγες ημέρες ανάγκασε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να διαμαρτυρηθούν κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε το "Sitia on line" ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου κατέρρευσε με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία. Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και δύναμη της ΕΛ.ΑΣ η οποία ελέγχει την κυκλοφορία. Να σημειωθεί ότι για τα μεγάλα οχήματα έχει απαγορευθεί προς το παρόν η κυκλοφορία. 

Παραλιακος Σητειας

Παραλιακος Σητειας, by gpapadakis

Φωτογραφία από το τμήμα του δρόμου που κατέρρευσε

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο μοναδικός που συνδέει την Σητεία με τις πλέον τουριστικές περιοχές του νομού όπως το φοινικόδασος στο Βάι, το Παλαίκαστρο και τη Ζάκρο.

Κρήτη

Ηράκλειο - κορωνοϊός: δεύτερος κύκλος εμβολιασμού από τις κινητές μονάδες

foto4.jpg

Με σύνθημα «Μήνυμα Ζωής – Γιορτή Ελευθέριας» ξεκίνησε σήμερα, ο δεύτερος κύκλος (β δόση)  εμβολιασμού στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές στην Κρήτη από τις Κινητές Εμβολιαστικές Ομάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε από το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη όπου η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη.

Το πρόγραμμα του εμβολιασμού υλοποιείται  από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του νησιού, τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης η οποία σήμερα διέθεσε και  την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής  για την υλοποίηση των εμβολιασμών, την Π.Ε.Δ και άλλους συναρμόδιους φορείς.

Η Διοίκηση  της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους για την συμβολή τους στην επιτάχυνση της εμβολιαστικής κάλυψης  στο νησί. 

Με αφορμή την έναρξη  του δεύτερου  κύκλου και  των κατ΄ οίκον  εμβολιασμών σε  συμπολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν, η Διοίκηση της  Υγειονομικής Περιφέρειας καλεί όλους τους πολίτες της Κρήτης να προβούν στον εμβολιασμό τους, χτίζοντας το τείχος ανοσίας στον τόπο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα "έκρηξη" με 356 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κρήτη - κορωνοϊός: 11 ασθενείς διασωληνωμένοι

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Pfizer και Moderna ξεκινούν τις κλινικές δοκιμές για παιδιά 5-11 ετών