Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Αγωνία για τον αγνοούμενο - Εκδόθηκε Silver Alert

Τζουβελέκας

Silver Alert εκδόθηκε σήμερα το πρωί για τον 81 ετών Βαγγέλη Τζουβελέκα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Παρασκευή όταν έφυγε από το σπίτι του στoν Αλμυρό Ιεράπετρα. 

Το μηχανάκι και τα ρούχα του βρέθηκαν στην παραλία του Αλμυρού και παρά την τεράστια κινητοποίηση των Αρχών, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Στις έρευνες οι οποίες γίνονται σε στεριά και θάλασσα, συμμετέχουν το Λιμενικό Ιεράπετρας, η αστυνομία, ο Ερυθρός Σταυρός, η εθελοντική ομάδα ΕΔΙΚ, και πολλοί πολίτες.

Ο 81χρονος αγνοούμενος
Ο 81χρονος αγνοούμενος

Μάλιστα, η ΕΔΙΚ έχει επιστρατεύσει και drone για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Βαγγέλης Καρκανάκης: Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στο "τιμόνι" της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Βαγγελης Καρκανακης

Με τον ...αέρα της εμπειρίας και με την αποδοχή που έχει η προηγούμενη θητεία του στην κομματική βάση, ο Βαγγέλης Καρκανάκης διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, θέτει εαυτόν στην κρίση των κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα προσέλθουν στις κάλπες που θα στηθούν για την ανάδειξη των νέων οργάνων της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Μάλιστα, την προηγούμενη περίοδο ο ίδιος και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ είχαν καταφέρει να συσπειρώσουν τα μέλη της ΝΟΔΕ γύρω από το τοπικό καθοδηγητικό όργανο, απόδειξη η διεύρυνση των εγγεγραμμένων μελών που φτάνουν στα 6.200.

Στα θετικά της θητείας του το "άνοιγμα" προς την ενδοχώρα με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που σίγουρα είχαν θετικό αντίκτυπο στα "γαλάζια" στελέχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Το μήνυμα του Στράτου Μαγκουσάκη

Ηράκλειο - Νέα Δημοκρατία: Έτσι θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές

ESPA BANNER