Κρήτη

Λασίθι

Κενά στις εφημερίες Παθολόγου στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

νοσοκομειο αγιου νικολαου

Καμπανάκι κινδύνου κρούουν για ακόμη μία φορά οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, για τις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Αυτή τη φορά, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, στο πρόγραμμα εφημεριών του Μαρτίου, υπάρχουν κενές πέντε ημέρες, χωρίς εφημερεύοντα Παθολόγο, με πρώτη κενή ημέρα, την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων:

Όπως πληροφορηθήκαμε, έχει εγκριθεί πρόγραμμα εφημεριών για το μήνα Μάρτιο στο Νοσοκομείο μας στο οποίο υπάρχουν 5 ημέρες κενές χωρίς εφημερεύοντα παθολόγο, με πρώτη κενή ημέρα την Πέμπτη 3/3.
Επειδή είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία λειτουργίας του Νοσοκομείου μας τα τελευταία 30 χρόνια που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή οι συνέπειες από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ιδιαίτερα αρνητικές για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του νομού Λασιθίου, σας καλούμε:

1) Να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καλυφθεί το σύνολο των εφημεριών της παθολογικής κλινικής για το Μάρτιο και για όλους τους επόμενους μήνες
1) Σε περίπτωση που δεν σταθεί δυνατό αυτό, να καθορίσετε γραπτώς τί θα γίνει με τη διαχείριση των παθολογικών περιστατικών που νοσηλεύονται στην παθ. κλινική και που προσέρχονται στις ώρες εφημερίας στα παθ. εξωτερικά ιατρεία - ΤΕΠ του Νοσοκομείου στις ημέρες που δεν θα εφημερεύει παθολόγος ιατρός στο ΓΝΑΝ.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Γ. Μανουσάκης Κ. Κοκολάκης

Κρήτη

Χανιά

Δολοφονία μητέρας στην Κρήτη: Στην Ανακρίτρια ο Νορβηγός

έγκλημα

Στην ανακρίτρια Χανίων οδηγήθηκε, προκειμένου να απολογηθεί, ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι σκότωσε με τη χρήση μαχαιριού την 54χρονη Ελληνίδα σύντροφό του, μέσα στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στην περιοχή των Μεσκλών.

Την υπεράσπιση του 47χρονου, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, έχει αναλάβει δικηγόρος που ορίστηκε από τις Αρχές.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ζούσε ξεχασμένος από όλους, σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα...

Ηράκλειο: Ευχάριστα νέα για την 41χρονη μητέρα στην Εντατική

Κρήτη - κορωνοϊός: "Καμπάνες" σε ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων