Κρήτη

Λασίθι

Επισκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας σε σχολεία και επίβλεψη στα έργα

δημαρχος ιεραπετρας σχολεια.jpg

Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κουτσουρά επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλία Νταραρά και τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που είχαν προκληθεί από την πρόσφατη θεομηνία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Νταραράς, παρουσία του Δημάρχου, συζήτησε με τον διευθυντή του Γυμνασίου κ.Πατεράκη, τη διευθύντρια του λυκείου κ.Κωστάκη και τους καθηγητές για τις ανάγκες της σχολικής μονάδας και τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί καθώς και για εκείνα που ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα έργα που πρόκειται να ακολουθήσουν και αφορούν στις αίθουσες και στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ταχεία εξέλιξη των έργων στο γυμνάσιο και λύκειο του Κουτσουρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νταραρά, τον κ. Βρυγιωνάκη και τους διδάσκοντες για την άψογη συνεργασία και τον ακριβή συντονισμό των ενεργειών που εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων.

Έχουν υλοποιηθεί πολύ σημαντικά έργα στην παρούσα σχολική μονάδα και βρισκόμαστε σε συνεχιζόμενο διάλογο ώστε να μπούμε στη διαδικασία δρομολόγησης νέων παρεμβάσεων»

Κρήτη

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις σε Αρχαία και Βιολογία

πανελλαδικές 2021 ηράκλειο

Ο Φροντιστηριακός Όμιλος ΕΝΑ δίνει τις απαντήσεις στα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών και της Βιολογίας.

Δείτε τις απαντήσεις στα Αρχαία

Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ