Κρήτη

Λασίθι

Αστυνομικά

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου με τον Κουρουμπλή

κουρουμπλης,λασιθι,αστυνομια

Την Παρασκευή 21/1/2016 και ώρα 16:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης  Αστυνομικών Λασιθίου , με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, στο γραφείο του στην Αθήνα. 

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες του Λασιθίου και οι Αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτές, εξαιτίας της τεράστιας έλλειψης αστυνομικού προσωπικού και ανέφεραν πως μόνο με την άμεση ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου με ανθρώπινο δυναμικό μπορούν αυτά να αντιμετωπιστούν.

Επίσης συζητήθηκε η επικείμενη αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και τέθηκαν υπόψιν του κ. Υπουργού οι θέσεις της Ένωσης για το ζήτημα αυτό και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την αστυνόμευση της περιοχής, εαν εφαρμοστεί τελικά το προτεινόμενο σχέδιο.

Ο κ. Υπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή αυτά που του αναφέρθηκαν και δεσμεύτηκε πως θα δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση της αστυνόμευσης στην περιοχή και να εμπεδωθεί το 
αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Αστυνομικοί εντόπισαν νέα χασισοφυτεία

χασισοφυτεία

Ολοκληρώθηκε σήμερα (28/9) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε δασώδη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 11 δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, σήμερα (28.09.2021) το πρωί πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου μία καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από 11 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν  και κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυλοπόταμος: Εντόπισαν τα χασισόδεντρα και του πέρασαν χειροπέδες

Κρήτη: Η Ομάδα ΔΙΑΣ τον έπιασε με κοκαΐνη, κάνναβη και ναρκωτικά χάπια (Φωτογραφίες)

Ηράκλειο - σεισμός: ΕΛ.ΑΣ: Δεν υπήρξε πλιάτσικο στα σπίτια των σεισμόπληκτων

ESPA BANNER