Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Το Βούλισμα: Η παραλία - παράδεισος με τα καταγάλανα νερά (βίντεο)

Βούλισμα

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η παραλία το Βούλισμα να έχασε τη γαλάζια σημαία της αφού διπαιστώθηκε ότι δεν πληρούσε τα αυστηρά κριτήρια του προγράμματος, ωστόσο η ομορφιά της παραλίας, είναι κάτι παραπάνω από μαγική. 
Τα καταγάλανα νερά σε μαγνητίζουν και δεν μπορείς να αντισταθείς ενώ μοναδικό είναι και το τοπίο. 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο του χρήση travel-around-crete.com, μοναδικά πλάνα από την παραλία η οποία αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, ντόπιους και ξένους.

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"