Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μαρκατάτος

πενθος

Θλίψη και πόνο σκόρπισε η είδηση του χαμού του Γιώργου Μαρκατάτου, ενός εκ των παλαιότερων Δημοτικών Συμβούλων του Μαλεβιζίου, πρώην Προέδρου του ΔΟΚΑΠΠΑΜ και Αντιδημάρχου.
 
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης αναφέρει: «Με βαθύτατη οδύνη, πληροφορήθηκα τον χαμό ενός πολύ καλού φίλου, εξαιρετικού συνεργάτη και υπέροχου ανθρώπου, του Γιώργου Μαρκατάτου. Ενός ανθρώπου διορατικού που αγαπούσε και πρόσφερε τα πάντα στον τόπο του και που πραγματικά χαιρόσουν να συζητάς μαζί του. Πάλεψε γενναία για μεγάλο διάστημα με την αρρώστια, με αξιοπρέπεια, πείσμα και θάρρος και ο χαμός του μας κάνει πιο φτωχούς. Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες