Κρήτη

Κρητικά και άλλα

Ουρές αυτοκινήτων και ταλαιπωρία στην παραλιακή (φωτο)

oyraparaliaki.jpg

Απίστευτη ταλαιπωρία νωρίτερα το μεσημέρι για τους οδηγούς στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου καθώς στο ρεύμα από Παγκρήτιο Στάδιο προς Λιμάνι, προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές.

oyraparaliaki2.jpg

oyraparaliaki2.jpg, by gpapadakis

oyraparaliaki3.jpg

oyraparaliaki3.jpg, by gpapadakis

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν φαίνεται να συνέβη κάτι περίεργο - τροχαίο ατύχημα για παράδειγμα - ωστόσο η κίνηση που συνάντησαν οι οδηγοί ήταν πέρα από τη συνηθισμένη.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προσαγωγές αντιεξουσιαστών - Απετράπη η πορεία

ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο

Η πρωϊνή ένταση στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ αστυνομίας και ομάδων αντιεξουσιαστών και άλλων συλλογικοτήτων, που επιχείρησαν να κάνουν πορεία για συμπαράσταση στον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Κουφοντίνα (εκτέλεσε εν ψυχρώ 11 άτομα και καταδικάστηκε 11 φορές σε ισόβια), είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή 5 ατόμων (μέχρι στιγμής) και ταυτόχρονα την ματαίωση της πορείας.

 

Στη συνέχεια, τα άτομα που ανήκουν σε συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, προσέφυγαν σε πάρκα και πλατείες περιμετρικά του κέντρου του Ηρακλείου και οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν για την διάλυσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η αστυνομία φέρεται αποφασισμένη να διαλύσει όλες τις εστίες του αντιεξουσιαστικού χώρου, που δρουν παραβατικά στο Ηράκλειο.

Ταυτόχρονα, μετά την σύλληψη 3 ατόμων που θεωρούνται υπεύθυνα για τους βανδαλισμούς στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η αστυνομία ταυτοποίησε και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση και αναμένεται η σύλληψή τους.

Ειδήσεις σήμερα 

"Τέλος καλό, όλα καλά" με τη φωτιά στη Βιάννο

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανησυχία από τα πολλά κρούσματα και τους θανάτους