Κρήτη

Ηράκλειο

"Ζεσταίνεται" η αγορά ενόψει του Πάσχα - Κοσμοπλημμύρα σήμερα το κέντρο του Ηρακλείου

καταστηματα4

"Ζεσταίνεται" η αγορά του Ηρακλείου ενόψει του Πάσχα, ενώ σήμερα στο Ηράκλειο και τις άλλες πόλεις οι Κρητικοί αλλά και οι ξένοι επισκέπτες κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους,γεγονός που ευνόησαν και οι καλές καιρικές συνθήκες παρά το νοτιά και τις υψηλές θερομοκρασίες που επικράτησαν.

Τα καταστήματα στην αγορά του Ηρακλείου σήμερα  Κυριακή των Βαϊων, ήταν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα  και ουσιαστικά εγκαινιάστηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ενόψει Πάσχα.

Ο εμπορικός κόσμος αναμένει την τόνωση της αγοράς ενόψει του Πάσχα, όπως δήλωσε στο ekriti ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου κ.Μανόλης Κουμαντάκης.
 

καταστηματα5

καταστηματα5, by gpapadakis

(Ηράκλειο σήμερα οδός Δαιδάλου)

Ο κ.Κουμαντάκης εκτίμησε ότι η κίνηση θα ανέβει τις επόμενες ημέρες της μεγαλοβδομάδας και ότι σήμερα υπήρχε μεν πολύς κόσμος στο κέντρο του Ηρακλείου ωστόσο οι περισσότεροι έκαναν έρευνα αγοράς και λιγότεροι εκείνοι που προχώρησαν σε αγορές.

Ωστόσο κινητοποίηση ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας πραγματοποιήθηκε  στις 9.30 το πρωί στην Πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο.

καταστηματα3

καταστηματα3, by gpapadakis

(Από την κινητοποίηση των σωματείων του Ηρακλείου)

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις πασχαλινές αγορές και φέτος αναμένεται να έχουν τα είδη τροφίμων και τα παιδικά κυρίως είδη ένδυσης και υπόδησης.

"Η αγορά του Ηρακλείου διαθέτει επάρκεια και μεγάλη ποικιλία ειδών για όλα τα πορτοφόλια, ενώ οι  έμποροι ελπίζουν σε αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης" τόνισε ο κ.Κουμαντάκης καλώντας ταυτόχρονα τους καταναλωτές να προτιμούν τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές τους.

 

καταστηματα2

καταστηματα2, by gpapadakis

Το εορταστικό ωράριο για τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Ηράκλειο διαμορφώνεται ως εξής:

Μεγάλη Δευτέρα: 09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00.
Μεγάλη Τρίτη: 09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00.
Μεγάλη Τετάρτη: 09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00.
Μεγάλη Πέμπτη: 09:00 – 21:00.
Μεγάλη Παρασκευή: 12:00 – 18:00.
Μεγάλο Σάββατο: 09:00 – 15:00.
Κυριακή του Πάσχα: Κλειστά.
Δευτέρα του Πάσχα: Κλειστά

Ο ΕΦΕΤ έχει ήδη ξεκινήσει την εντατικοποίηση των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά των τροφίμων κατά την περίοδο του Πάσχα, με κύριο γνώμονα να προστατευτεί η υγεία των καταναλωτών από κινδύνους, αλλά και τα συμφέροντά τους από πρακτικές υπονόμευσης.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ

πανελληνιες ηρακλειο

Δεύτερη μέρα εξετάσεων στις Πανελλήνιες 2021 σήμερα για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ, οι οποίοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά.

Όσον αφορά τα Μαθηματικά η ΟΕΦΕ σχολίασε: "Τα θέματα κρίνονται βατά και κλιμακούμενης δυσκολίας. Εξετάζουν σχεδόν το σύνολο της ύλης και βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο σχολικό βιβλίο."

Δείτε τις απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ:

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Λινού: Οι γυναίκες κάτω των 50 ετών να κάνουν εμβόλια mRNA

Δίκη Γιακουμάκη: Διακόπηκε για τις 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων

Κουτσούμπας στη Βουλή: «Σκουπίδι» το εργασιακό νομοσχέδιο