Κρήτη

Ηράκλειο

Υποτροφία του «Καπετανακείου» Ιδρύματος σε πτυχιούχο της Κτηνιατρικής ΑΠΘ

καπετανάκειο υποτροφία

Για την συνέπεια της στην ολοκλήρωση των σπουδών της στη Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνεχάρησαν σήμερα την Στέλλα Χριστοφοράκη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Ειδικότερα η Στέλλα Χριστοφοράκη στην διάρκεια των σπουδών της στη συμπρωτεύουσα είχε στηριχθεί από το «Καπετανάκειο Ίδρυμα» όπου Πρόεδρος είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις σπουδές της Στέλλας Χριστοφοράκη καθώς προετοιμάζεται για μεταπτυχιακές σπουδές.

Η πτυχιούχος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Αντιπεριφερειάρχη και ευρύτερα την διοίκηση του «Καπετανάκειου» Ιδρύματος για την πολύχρονη στήριξη που της παρείχαν μέσω της υποτροφίας.

Κρήτη

Ηράκλειο

Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου: Πρόεδρος για 14η φορά ο Καλλέργος Βουλγαράκης

καλλέργος βουλγαράκης

Για 14η θητεία επενεξελέγη πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου ο Καλλέργος Βουλγαράκης, στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για την επόμενη τετραετία.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Πρόεδρος: Καλλέργος Βουλγαράκης

Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Δοξαστάκης

Μέλη ΔΣ: Σταύρος Παχάκης, Εμμανουήλ Χουρδάκης, Γιώργος Ξειδιανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κομβόι με ανεμογεννήτριες ακινητοποιήθηκε στις Μοίρες (φωτο)

Κρήτη: Πρόστιμο 5.000 ευρώ για όρθιους πελάτες

Ηράκλειο: Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ τα ξημερώματα