Κρήτη

Ηράκλειο

"Ξεκόλλησε" το έργο των κόμβων Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας

ΚΟΜΒΟΙ.jpg

Ενδεχομένως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί το θέμα απομάκρυνσης των στύλων ηλεκτροφωτισμού στο σημείο που εκτελείται το έργο των κόμβων Αχλάδας και Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες πληρωμών προς το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και οι προβλεπόμενες εργασίες έχουν αρχίσει. 

Με βάση την πορεία εξέλιξης μάλιστα, η απομάκρυνση των στύλων αναμένεται να έχει υλοποιηθεί ως το τέλος της εβδομάδας, γεγονός που θα έχει ως συνέπεια την άμεση επανεγκατάσταση του εργολάβου για την επανεκκίνηση των εργασιών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ενημέρωση αγροτών για τις ασθένειες και τους εχθρούς της ελιάς

88069403_10220888327742772_440685033506734080_o.jpg

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με Επιστημονικά Ιδρύματα και άλλους φορείς (Δήμους, Συνεταιριστικές οργανώσεις κτλ) διοργανώνει μία σειρά από Εσπερίδες σε διάφορες περιοχές της Κρήτης με σκοπό την Ενημέρωση των Αγροτών μας για τις Ασθένειες και τους Εχθρούς της Ελιάς.

Απόψε, η ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων έγινε στις Μοίρες και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Σκοπός η Αφύπνιση και η Συνεργασία όλων μας ,ώστε να μην επαναληφθεί η φετινή καταστροφική χρονιά ,όπου η ποιότητα και η ποσότητα του ελαιολάδου στο Νησί μας ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να υπάρξει.